Herkese iyi gunler . Bende icimi dokup gidiim 5 senelik evliyim duğunu eşim kendi yaptı eşyalarımızı kendimiz aldık takıları filanda lemdi aşmış takı dediğimde 4 blezik ilk 6 ay kv ile pturdum eşim fabrikada calışıyordu kpss ye girmişti ve kazandı memur oldu tayinimizin cıktığı yere gelirken eşyalar icin tutulan kamyon icin bileziğimi bozdurdum sonra bleziklerin toplaoı 10 bin tuttu 5 bini kayınpeder aldı kaşan 5 binlede izmirden ankaraya geldik yol parası ıvır zıvıra gitti neyse 20 e yakın borc vardı eşimin iş yerine uzaktı ev araba alalım dedik yanlış yaptık tabi neyse 15 bin kredi cektik oldu borc 35 sonra eşim birinin motorsikletiyle kaza yaptı cok ızun mesele kısa anlatıyom . Motor da pahalı motprlardan kırılan parcaları cok pahalıydı etraftan para topladım odedik motorun. Masrafını oldu borc 50 bin sonra sonra bi kredi cekelim hepsi odeyelim dedik işler hep ters gitti ve artık cok yoruldum nasıl odencek dua edin sanki cıkmaz bi yoldayım gibi ve omrumuz borcla gidecek gibi hic kimseden fayda yok arayan parayı napıyorsunuz neden ev araba almıyprsumuz millet araba ev alıypr deyip kapatıyor calışmayı cok istiyorum koyde yaşıypruz ve 2 yaşında oğlum var cok yoruldum kızlar
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.