Arkadaşlar buralara cok hakim degilim fazla konum yok ama devamlı takipteyim sizleri. yanlışım olursa affola. Hemen konuya giriyim, kayinvalidem (hem koyde hem merkezde evleri var) bayram icin merkeze gelecekler bizlerle bayrami gecirmek icin. ( ayni sehirde yasamamiza ragmen evime kendim davet ettim bizde kalacağız) Ama kayinvalide kardeşini bana sormadan bizim eve cağırmış. Daha kayinvalideler bana gelmeyecekti bayramin ilk gunu gelecegiz diye konuşuldu ama ona gelen misafiri bana cağıyor birde Bana cağırdığını soylemiyorda sizde iftar acmak istiyor diyor. Eşin olmasada olur (eşim hergun evdeolmuyor calışma sistemi farklı) amac sizin evde iftar acmak diyor. Kendi koyden gelecegi icin uğraşmak istememiş atmış benim ustume. Cok canım sıkıldı birde rahatsizligim var cok ayakta duramıyorum zaten, ben bozulunca yemekleri birlikte yapariz merak etme dedi. Neyse esime sorayim haber veririm dedim (eşimle bir gun oncesinde aile yuzunden tartışmıştık aramız kotuydu) malesef bugun acillik oldum sabah 2 kez bayildim ust uste. Esim yanimda yoktu gormedi hicbirini. Bende hemen acile gittim hic aramadi umursamadi giderken haber vermeme ragmen.. yaninda kimse yokmu dedi hemsireler, oyle olunca cagirdim ama mırın kırın etti benim serum bittikten sonra geldi hic konuşmadık.. sonra gecti yatti.. simdi siz olsaniz hem bu hasta halinizle, hem kayinvalidenin emrivakisine rağmen, ya herseyide gectim beni hastayken umusrsamayan insanin akrabasini ağırlarmisiniz?