Arkadaşlar merhaba . Hızlıca konuya gireceğim kusura bakmayın. Sevgilimin annesi bir yıla yakındır hastaydı. 2 kez hastanede ziyaretine gittim bu kez de eve cıktığında gidecektim nasip olmadı. Bu sabah vefat etti . Normal de ailesiyle tanışmıyordum ama annesi hasta olunca sevgilimin oyle annesi ve babasıyla tanıştım.
Cenazeye gidemedim regl olduğum icin ben regl olunca mezarlığa girilmez ve duva edilmez diye biliyordum ama sadece duva edilmezmiş sanırım .
Neyse sevgilime yine de sordum ama sonuc olarak gitmedim .
Aileler tanışmıyorama ailem de ( babam haric) biliyor ilişkimizi . Ablamla da sevgilim benden once tanışıyorlardı ama ismen . Benim vesilemle arkadaş oldular .
Neyse ablam cenazeye gidecek misin diye sordu bende ' hayır zaten gitmek de istemiyorum başı cok kalabalık olacak ben orada olsam bir de aklı bana gitmesin kimseyi tanımıyorum etmiyorum diye benimle ilgilenmesin o durumda dedim ben akşam ziyaretine gideceğim ' dedim . Ama hastayım zaten giremem tarzı birşey demedim aklıma gelmedi.
Neyse ablam da aramış sağolsun başsağlığı dilemiş. Daha sonrasında da bana ben gidiyorum demeden gitmeye kalkmış ama adresi bulamadığı icin gidememiş.
Bunu gece oğrendim kendisi soyledi. Bana neden gideceğini soylemedin dediğimde gitmek istemiyorum dedin diye sormadım dedi .
'Abla dedim sorman gerekirdi en azından ben gideceğim diye haber verseydin bende gelirdim dedim Beni ne duruma sokacağını bir duşun dedim ' vay efendim sen cumleyi soyledim diye bencil oldum . Zaten gitmeyerek kendimi o duruma duşurmuş oldum .
Eee abla olarak uyar o zaman dimi ama yok . Daha onceden de arayıp hal hatır arada bana soylemezdi hep sonrasında sevgilimden oğrenirdim aman olur normal derdim de bugun en azından ben gideceğim diye soylemesi gerekir diye kızdım tartıştık ablamla sizce ben mi buyutuyorum yoksa haklı mıyım?
Bu arada herkesten bir fatiha okumasını rica ediyorum şimdiden okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
Ablamın habersiz davranışı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ablamın habersiz davranışı