Asmadim da kesmedim de 😁
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Asmadim da kesmedim de 😁
-
02-10-2022, 23:57:42Kızlar dun geceki konuyu hepiniz merak etmişsiniz hepinizin gormesi icn konu acıyorum. Bazı arkadaşlar yine sacma şeyler yazmış fakat onları kaideye bile almiyorum. Neyse sabah gittim kız yoktu servise cıkmıştı eşimin odasına gectim kız gelince odasına cağırttı işine son verildi dedi cıkışını yapsınlar akşam dedi. Kız neden diye falan sordu bende artık kendimi tutamadım senin sacmalığın yuzunden emeklice evinde otursaydın bunlar başına gelmezdi en başta olması gereken şimdi oldu dedim. Kız bir sinirlendi ben senin kocana mi yuruyorum sanki ben namussuz muyum ben o.... muyum dedi hic cevap vermedim sen bana iftira atıyorsun senk mahkemeye vericem dedi benim namusuna laf ediyorsun dedi acıkcası boyle ank bir patlama bana cok sacma geldi ve cok yapmacik. Eşimde kalktı nereye gidiyorsan git mahkemeye de ver dedi sonra eşim abisini arayip cağırdı konuyu onada anlattık oda kıza baya sert cıktı yanimda her neyse cıkışı verildi. Cikarkende mahkemede goruşuruz dedi bana hakaret ettin namusuna dil uzattın dedi. Bende dedim yalan mı hangi mahkemeye veriyorsan ver eşimin telefonun da ispatlarım var dedim kapıyı cekip gitti. Eşimin de numarasını degistirdik kızda gitti ama yine eşimi uzun bir takibe almayı duşunuyorum