Hanımlar neredeyse iki yıldır evliyim bugun akşam gorumcemle otururken konu konuyu actı sizin aile beni pek sevmiyor zaten dedim gorumcem cevaben 'ya olur mu seni sevmeseler Ayşe'ye davrandıkları gibi davranırlardı abimle nişanlıyken bile...' gibi bir cumle kurdu.
Dondum kaldım.Şoyle ki Ayşe'yi biliyorum ama ben eşimin eski sevgilisi olarak biliyorum.Defalarca konusu acılmıştır geyiğini bile yapmışımdır ama bir kere olsun nişanlandığını bana soylemedi.
Nişanlanmış olmasına asla takılmıyorum bana yalan soylemesini sindiremiyorum.Gorumcemede hic bişey demedim biliyomuş gibi yaptım.Defalarca o kızın konusu gecip soylememesi hatta yalan soylemesi, kendimi kandırılmış hissediyorum.
Yapı itibariyle kıskanc, bunu devamlı ona soyleyecek ne biliyim problem yapacak biride değilim ama neden saklar insan bunu.Cok kırıldım, guvenim cok sarsıldı.Şimdi soylesem hem gorumcemin soylediğini anlayacak ona catacak hem yalanını yakaladım diye ustu cıkmaya calışıp olmuş bitmiş ne kıskanıyosun diyerek olayı carpıtacak haklı cıkmak icin kavga cıkartacak.Susup oturuyum desem sindiremiyorum, cok sakin kibar anlayışlı şekilde bile sorsam kavga cıkartacak biliyorum.Spontane ikimizin yanında soylenmiş bi soz olsa aa nasıl yani der sorardım ama bu durumda o olmuyo malesef.Ne yapayım hanımlar akıl verin bana.
Eşimin eski nişanı
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimin eski nişanı