valla nerden başlasam bilemedim ama benimde icimi dokesim geldi.yaz başında kız kardeşim taşınıyodu ve kucuk bebeği vardı bende yardıma gittim ankaraya ailemde orda yaşıyor ayrıca hemde onları gorurum diye.eşim bu donemde işsizdi yol masraflarım ve kişisel masraflarımın hepsini ailem karşıladı ben ordayken.sonra donme vakti geldiğinde eşim biraz daha kal dedi maddi sebeplerden.yani ailem sigaramı falan karşılıyo ya.neyse bi kac hafta sonrada eşim marmaristen iş teklifi geldigini soyledi zaten yazları hep şehir dışında calışır.bana sen bu sure icinde annenlerde kal hem senin icinde iyi olur sıkılmazsın dedi cunki yaşadıgımız yerde benim hic tanıdıgım yok.bende seve seve kabul ettim.kasımda dondu eşim geldi aldı beni.geldik ama kayınbabanın bi tuhaf oldugunu sezdim bana karşı ilk gunler.ama ses etmedim taki o patlayana kadar.başta annenlerde niye bukadar uzun kalıyosun falan bende anlattım durumu oglunuz oyle istedi maddi sebeplerden,siz hic bu sure icinde arayıp sordunuzmu beni ihtiyacım varmı yokmu diye de şimdi hesap soruyosunuz dedim.yok efendim o bize borcsuz duğun yapmış eşya almışta bilmemne.bizim oralarda ic anadoluda yani bilen bilir kız tarafı bi eşya almaz bi yatakodası falan.annemlerde bi bulaşık makinesi halı televizyon daha sonra kendi evimizi aldığımızdada koşe takımı aldılar.sureklide para yollar babam saolsun.
bende bunları soyledim.aldıkları neki onlarıda almasalardı ben alırdım demezmi.olay orda koptu ben cıldırdım tabiki.babam bana 5 tane bilezik taktı eşya almadı ama dedim.bu arada takmış biz boyle kavga ederken durup durup kim gidiyomuş benim kadar memleketine tansiyonum yukseldi resmen actım agzımı yumdum gozumu.masraflarımı karşılıyolarda gidiyorum sanane sen kim oluyosun kocammısın benim dedim.dahada neler neler dedik birbirimize.cantamı aldım carptım kapıyı terkettim evlerini.ama hala sinirim gecmedi titriyorum resmen ya.ben burda okadar yanlızımki onlardan başka kimsem yoktu benim.cok yıprattı bu olay beni.şimdi benim nasıl davranmam gerek yani ben bidaha kesinlikle onun yuzunu gormek istemiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
herkes kayın valideyle kavga eder ben kayın babayla
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- herkes kayın valideyle kavga eder ben kayın babayla