Cocuklarla evin işlerini yetiştiremiyorum eşimden laf gecikmiyor...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cocuklarla evin işlerini yetiştiremiyorum eşimden laf gecikmiyor...
-
02-10-2022, 23:53:38Merhaba arkadaşlar biri 8 yasında biri 6 aylık cocuğum var 8yıl aradan sonra ikinci cocuk yorucu geliyor halince.Bebeğim gec yattığı icin sabah 9 bucuğa kadar uyuyoruz kalkıp kahvaltı hazırla vs. saat oluyor 10.30 eşim gidiyor kızımın dersleri oluyor Hayda ders başına onunla ilgileniyorum.Bir yandanda evi toplamaya calışıyorum bebeğim durmuyor zor iş yapıyorum evi zor toparlıyorum inanın buyuk kızın okul vakti gelince onu okula bırakıp eve geliyorum oyle yoruluyorum ki koşturmaktan arada buyuk kızın gitar kursu oluyor okulda daha da erken cıkıyorum bebekle 2 saat sonra tekrar gidip gitarı alıp okul cantasını veriyorum eve donuyorum sırtında gitar arabada cocuk saatler geciyor benim işim yine bitmiyor yeri geliyor mutfağını toplayamıyorum
ya buyuğun derslerini nasıl yaparsa yapsın diyip kucuğude ağlata ağlata işleri yapıcam yada cocuklarıyla ilgilenip yapabildiğim kadar yapıcam ben mi beceriksizim anlamıyorum buyuk kızım hobi edinsin diye istiyor diye kurslara yazdırdım goturup getiriyorum elimden geleni yapıyorum cok da başarılı bir cocuk ben zaten hayata eskisi gibi yetişemediği. İcin yeterince bunalırken eşim bu akşam mutfağın haline bak bıktım bu mutfağı dağınık gormekten demezmi sinir oldum ya her şeyle ben ilgilenirken ( o sabah 10:30 akşam 10;30 calışıyor) hic bişeyle alakası yok cocuklar getir gotur ilgilen ders işler hep bende yani 2. Cocuğu bile eşimin yalvarmalarıyla yaptık bunları goze almalıydı isterken bulaşıkları akıttım makineye yerleştiremedim sadece tekkalan iş bu sorunmu yani evde dursamda iş bitmiyor durmasamda bende kız okula gidince dışarı cıkıyorum hava alıyrum iki sohbet ediyorum anneme vs. Gidiyorum bende insanım evde dursamda iş tam anlamıyla yapamadıgımdan cıkıyorum boylemi demesi gerekirdi yani o kadar duzenli istiyorsan 2, yi istemicektin hayatım dedim bende sinir oldum. :/