Kızlar gecen gun bir konuş acmıştım baya tartışmalı gecmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin gunahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugun ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj cekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi soyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok oylesine mesaj cektim bugun iş yerinde pek seni goremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu icin numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen oğrencileri haber vermek icin. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj cekmen hic doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği icin işten de cıkaramıyor zor geciniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde surekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gercekten ihtiyacım var