Yaptığım hicbir şeyde, gercekleştirdiğim hicbir hayalimde huzuru bulamıyorum ben. Sorunum ne bilmiyorum belki bana bir fikir verebilirsiniz diye bu konuyu acıyorum aslında.
Lise sonuna kadar ailemin mutsuz, eve tıkılı hayatına uyum sağlayamadığım icin mutlu olamadığımı duşunurdum. Gerci hala ailemle yaşıyorum ama universite zamanında mutlu olmak icin her yolu denedim ve bunu kendim biriktirip yaptım hep. Kurslara gittim, gezilere katıldım, gonullu aktiviteler yaptım ama hicbir yerde o aradığım huzuru bulamadım ben. Huzurlu ortamlarda bulundum, misafir ailelerin yanında kaldım, onların huzuruyla, yaşamlarıyla huzuru hisseder gibi oldum ama o bana ait değildi, gecti gitti. Eninde sonunda bitiyordu. Cabalamayı bıraktım kendimi eve kapattım, yine mutlu olamadım.
Tek istediğim elime kahvemi alıp, manzarayı izlerken huzurlu olmaktı, onu bile yapamıyorum. Anı yaşayamıyorum. Surekli başka şeyler duşunuyorum. Bir keresinde arkadaşımın aklını celip bir yere tatile ikna ettim. Sonunda ne oldu dersiniz? Tatili bana da arkadaşıma da zehir ettim. Surekli gergindim, keşke hic gelmeseydim o parayla başka yere giderdim dedim. Hep aynı şeyler, şu an bile rahat değilim, kafamda nasıl, neden bir suru huzursuzluk. Bi sal kendini ne olur! Butun gun insanlar instagram'dan bir şeyler paylaşsın istiyorum cunku onların hayatlarındaki huzuru, eğlenceyi, mutluluğu gorunce kendimi daha iyi hissettiğimi fark ettim, ben beceremiyorum ama birileri beceriyor, demek ki mumkun. Cok sacma değil mi? Bana bir cozum oneriniz var mı? Ben neden huzurlu olamıyorum, nasıl olabilirim, anı yaşayıp tadını cıkarmayı nasıl oğrenebilirim? Şimdiden cevaplarınız icin teşekkurler, gercekten cok caresiz durumdayım.
Huzurlu değilim
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Huzurlu değilim