Arkadaşlar ben eşim tarafından hep aldatıldım...5 yıllık evlilik hayatımda ilk olarak 3. yılımızda aldatıldığımı oğrendim 2 tane bebeğim vardı ve ailemle aram iyi değildi yani gidecek yerim yoktu.2.telefonunu yakaladım vs...O gunden sonra asla hicbişey eskisi gibi olmadı hic affedemedim ve hep soğuktum.Oyle boyle idare ediyordum daha sonra hacca gitti geldi ve rahat bir nefes aldım bir daha yapmaz diye ama it b.k yemekten vazgecmezmiş...Hep bişeyler hissediyordum spora diye gittiğinde perdenin arkasından baktım copu goturmuştu ve cop kovasını arabanın arkasına bırakmıştı ilginctir ki bırakıp kapıyı kapatmak icin olan sureden daha fazla oyalanmıştı ve icime bir kurt duştu sabah arabanın anahtarını alıp cıktım ve arabayı actığımda birde ne goreyim seccadenin altında bir telefon eski tuşlu telefonlardan icinde hat vardı ama acamadım Sorduğumda arkadaşımın dedi ve adam telefon edip yenge iki cocuğumun ustune yemin ederimki benim ben inandımmı hayır tel şuan hala bende cok ısrar ettiler vermedim polisle gelsin alsın vermiyorum dedim.Esktrelere baktığımda bir hat numarasının daha faturasını odemiş o hatta onun yani bir telefonu daha mı var bu uckur beyinlinin Ustune ustluk kedi kopek gibiyiz iki yabancı gibi ve hic anlaşamıyoruz cekemiyoruz ve bıktım memleketten ev al diyorum Tamm diyor ama icraat yok ev alsa cocukları peşime katıp gidecem buralardan gecen yıllarıma uzuluyorum sadece...Daha anlatacak cok şeyim var artık onlarda bi dahaki sefere inşallahkızlar