Kızlar arkadaşım oğretmen,aklına bi durum takıldı, şimdi calıştığı yerde bi erkek oğretmen arkadaşım oğretmenler odasına doğru yururken ona dik dik bakarak oğretmenler odasının kapısının onunde durmuş yuzundede uzgun bir ifade varmış,aralarında konuşma olmadı arkadaşım direk odaya gecti bu dediğimiz erkek hoca bekar 28-29 yaşında arkadaşımda 22 ben hicbişey yapmadım diyor bana neden oyle kapının onunde durup uzun uzun gozunu ayırmadan uzgun bir şekilde kapının kenarıma yaslannarak baktı diyor, sizce bu saygısızlık mı bu dediğimiz erkek hoca bundan bir hafta once arkadaşım okula yeni atandığında hoşgeldiniz branşınız ne falan demiş iyi davranmış , ama bir başka gun mesela arkadaşım okulun kapısından iceri giricek, teleefonuna dalmış ve bu hocayı fark etmiyor hocada kapıda ama kapının ortasında değil biraz sağ tarafında bu yuzden sağ tarafta birazcık boşluk var arkadaşım dalgınlığına geldiği icin o boşluktan gecmeye calışmış ama gecememiş dar olduğunu sonradan anlamış bu sırada bu erkek hoca hicbir şekilde arkadaşımın gecmesi icin boşluk oluşturmamış, sadece yerinde sabit kalmış arkadaşımda diğer tarafa yonelmek zorunda kalmış ve cok yakın olmuşlar birbirlerine sizce bu 2 durum saygısızlık veya kucuk gormemi başka oğretmenlere boyle davranılabilinir mmiydi yani arkadaşım hep bunu sorup duruyo kusura bakmayın kızlar biraz karışık oldu ama fikirlerinize cok ihtiyacımız var siz olsanız ne duşunurdunuz ?? Arkadaşımın meslekte ilk yılı eğerki saygısızlık ce kucuk gormeyse arkadaşım bunu hak edecek ne yaptı bunu cok merak ediyoruz ama tavırlarındaki niyeti anlamış değiliz size en yakın ne geliyor kızlar bu arada arkadaşımın goruştuğu biri var kızlar bu adamdan hoşlanmıyor sadece kucuk mu goruldu bunu merak ediyor