Evet hemde cok sevmiştim.. belki bu yuzden geldi hersey başıma.. hergun bekledik oglumla seni kapıda.. her geldiginde gozlerinin icine baktık bizi de gor diye. Ama gormedin. 5 yıldır cırpınışlarım bosaymış. Idare et duzelir idare et duzelir idare ettim keşke duzelseydin adam. Kendimi bildim bileli sen varsın hayatımda. Senden başkası hic olmadı ki bundan sonra nasıl olsun. Gittin başkasını sectin sen. Kabul edersen buyum yoksa gule gule dedin. Ben ağlaya ağlaya gittim. Ama gittim. Arkama bile bakmadım bakamazdım ben senden başkasını degil gormek hayal bile edemem.. gittim oglumu da aldım actım davamı.. hic bisey demedin sadece seni seviyorum ben buyum dedin son lafın buydu.. naptım sana? Niye ben? Hayal ettigim evlilik bu degildi. Kaldım şimdi yavrumla. Calışıyorum cocugum ben ailem hep birlikteyiz herseyimiz var ama birşey eksik. Insanoglu nankordur sanırım bende nankorum. Mutlu olamiyorum ilk goz agrısı derler o sendin işte. Unuturmuyum seni ? Unutmam lazim artık donusu olamaz zaten. Sadece icimdeki boşluk hayal kırıklıgı tarifsiz acılar. Gecer mi? 6aydir ne beni ne cocugumuzu arayıp sormadın halbuki istesen 15 dakiklalık mesafedeyiz. Neden? Cok merak ediyorum bir kez karşıma cıksan neden diye sorucam. Ailen arkadaşların sen hepiniz başımın tacıydınız. Şimdi beni aldattıgın icin terkettim seni diye kimse guzel gunlerin hatrına arayıp sormuyor bile. Yazık.. verdigim emekler herşey haram olsun.. hanimlar surekli takip ediyorum burayi icimi dokmek istedim sadece kusura bakmayın. Uye oldum sırf icimi dokup rahatlamak icin.. hak etmedim cnku bunlari hemde hic..