Merhabalar, bu siteyi yıllardır okuyordum fakat uye olup yazmak istemezdim acıkcası.
Hemen sadede geliyorum ben şehir dışında okuyorum bu hafta da sınavlarım vardı ve evde değildim.Annem halıları bir halıcıya vermişti.Pazartesi gunu halılar gelmiş odeme kısmında sorun cıkmış.Halılar normal makine halısı olduğu icin 94tl tutması gerekirken o şerefsiz bunlar yun halı mı demiş ne demiş 140tl istemiş annem de vermek istememiş.(makineden geciriyormuş halıları oyle anlamış yun mu her ne ..sa)kapıda bayağı bağırmış anneme bunu da bana kardeşim anlattı.Evde bizden kimse yok annem var sadece.Sonra başka dairelerdeki adamlar cıkmış en son annem parayı vermiş o da gitmiş.
Ben şimdi 2 şey rica edeceğim sizden.Şimdi benim pek bilgim yok halı konusunda belki de haklıdır bilenler bunu acıklarsa sevinirim fakat her ne kadar haklı olursa olsun bu davranıştan sonra haksız duruma duşuyor ben ne yapabilirim şuan cunku oğrenince cok uzuldum ve bir şeyler yapmak istiyorum.Okuyanlara teşekkur ederim.
Ayrıca şunu da ekleyeyim annem daha sonra bu firmayi aramış fakat her seferinde bu cıkmış telefonlara.
Kapıya gelip rezillik cıkaran halıcı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kapıya gelip rezillik cıkaran halıcı