Merhaba hanımlar
Sevgilimle kısa sureli birlikte yaşıyoruz.Dun de tartıştık.Sebebi de şu benim ev işleri konusunda yetersiz olmam kendi evimde bile ev işi yapmamam ki şuan finallerim var evine daha iyi calışırım diye gelmişken.
Bu tartışmayı yaşayınca ilerisi icin konuştum ileride cok yoğun olacağımı nobetlerimin olacağını bunu zaten baştan bildiğini soyledim.
Ayrıca koştura koştura yemek yapmak isteseydim daha kolay yolu sececeğimi soyledim.Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini soyledi.
Ve ipler ben de koptu cidden param varsa standart ustu yaşıyorsam neden kendimi yorayım yardımcı bir kadın tutarız senden değerli değil demesi lazımdı.
Ha bu arada kendisi yardım ediyor sağolsun ama kendi ailemde gorduğum banbaşka.
ABLALARIM YARDIM EDİN ZİRA ANNEME BU KONUYU SOYLERSEM ANNEM ERKEK ARKADAŞIMA CEPHE ALACAK SANIRIM
DUN de ONDAN ONCE KALKARSAM GOMLEĞİNİ UTULEMEMİ İSTEDİ Kİ BEN YEMEK BİLMEMEM RAGMEN CABALAYIP
YEMEK YAPTIM ONUN BILMEDIGINI BILDIGIM İCİN DE YAP DEMEDİM BU NEDİR ŞİMDİ
Az once yine kavga ettik sinemaya gidicez neden bakmadım diyor bana da dun şey demıstı kampanya varmıs ondan her yerden yaratlanılmıyormus gidecegımız yerın adını bılmedıgımden bakmadım dedim işte bundan bahsedıyorum ben dedi yapmıyor bir sey dedi
Oncelikle hepınıze cok teşekkur ederim ben restimi cektim yarım gidiyorum şuan pek iyi bir durumda değilim acıkcası yorumlarınızı bekliyorum.
Evime geldim kızlar cok sağolun yeni fırsatını bulabildim.Annesi beni aramış ailemleydim duymadım geri donsem mi?
Sevgilimle yaşadığımız tartışma
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgilimle yaşadığımız tartışma