5 yillik evliyim 2 yasinda bir cocugum var Allah a emanet. Kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz malesef yaklasik bir senedir. Esas konum su esim cocuktan sonra benle ilgiyi kesti surekli tersler arada bir cok cok nadir gelir oper sarilir . Bi yere gideriz gezmeye hep bi surat asık gergin. Evlenmeden once boyle degildi. Bugunde iftara disarida yemek yiyelim hem cocuk gezsin dedik. Tam ciktik evden yolda kaynanam aradi hani pazara gitcektik siznerdesiniz dedi. Halbuki kaynanamla gunduz konustum bugun pazara gidecek miyiz dedim pazar yok heralde bugun dedi. Esim dun anne yarin ben seni goturruum demisti pazar uzak cunku. Neyse telefonda kaymanam tafra atiyor konusmtuk senle.gitcektik vs ... Ay sinir oldum normalde ogluyla esimle anlasmisti dun. Bende teli kapatinca esime dedim ayip olmasin gitbari dedim gotur dedim .kaynanami aradim anne geri donuyoruz seni goturcez dedim biz bugun arkadasa davetliydik ifatara senden sonra oraya gideriz biz dedim. Esimde basladi niye disarda yicez demiyonda ayakta 40 yalan soyluyon diye laflara. Ben sirf kaynanama karsi ayip olmasin diye disarda yemegi karistirmadim arkadasa davetliyiz dedim burda hata mi ettim esimin lafina kirildim. Tartistik. Surekli boyleyiz esim surekli beni tersler evde bisey sorarim normal gunde cevap vermez oyle huylari var. Sus cok konusuyon diyo birsey dedim mi bunaldim artik ailecek bi vakit geciremiyoruz guzelce.
.