Sigarayı bırakırken destek gormemek
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sigarayı bırakırken destek gormemek
-
02-10-2022, 23:45:17İnsan bu kotuluğu duşmanına bile zor yapar, 2. gunumdeyim ve en onemli gunlerim, bir tane yakarsam gerisi gelir, ama eşim sabahtan beri hayatı bana zehir etti, bugun oğlene kadar calıştı geldi kapıyı actım herşey guzel, dun annesinin dediği şeyi soyluyor bana, kıyafet almaya gidelim senin kartınla annesi sonra verecekmiş hediye amaclı alın diyor dun oyle dedi bakarız dedim, asla vermez biliyorum, eşimde geldi oyle yapalım diyor, bende daha bana borclarını vermediler dedim sen inanıyormusun vereceğine, olan bize olacak gene gerek yok dedim, ayrıca eşime takılan altınları asla almayız dedikleri halde aldılar 1 tl bile goremedik, once bana ozel borclarını sonra altınları versinler dedim, kahvaltı hazırlıyordu bağardı bıraktı mutfağı birbirine kattık bardak falan kırdı bende kırdım, gelirken poğaca almıştı cope attım, dışarıya cıktım hava almaya burayı cok bilmememe rağmen ne arkamdan geldi ne aradı, saatlerce evde yoktum ama aramadı bile, sonra geldim baktım telefonunu kırmış, sebebi benim ona almam, cok ağladım git bu evden dedim, insan duşmanına yapmaz dedim, Zor gunlerim bilerek yapıyorsun başka sebebi yok dedim, herşeye rağmen gittim yemek yaptım yemedi, sabahtan beri birşeyler kırıp uyuyor, cok zor durumdayım moralim cokuk sigara icmemem icin beni motive eder misiniz