Arkadaslar hepinize guzel bayramlar diliyorum simdiden.
Daha onceki konumu bir cogunuz biliyorsunuz.
Esim telefonunu bir kac gunluk takibe aldim.
Hanimefendiyi engellemis oncelikle onu bildireyim.
Bu aksam dayanamayip ekran goruntusunu acip direk esime gosterdim.

Gayet sakin bir tavirla bakip ee hayatim ne anladin dedi?
Bende ne anlamam gerekiyor sen boyle bir sey gorseydin ne anlardin dedim?
Haklisin sanirim senin anladigini dedi.

Peki aciklamani buyuk bir merakla bekliyorum dedim.
Kadin bunlarin musterisiymis daha dogrusu abisinin. Abisinin menajerligini yaptigini soylemistim.

Guya x bir bayan giyim magazasi acilisi yapilacakmis ve organizasyon icin hem esime hemde abisine takmis kafayi hergun mesaj atiyormus. Bi goruselim iste x beyi de (abisi) getirin. Ha bugun ha yarin derken esim hep ekmis. Sonra tamam su gun goruselim deyince esim de tamam deyip habire ekmis.
O gun gelince hanfendi tacizlerine devam etmis. Ama esimin dedigine gore organizasyon bahaneymis. Biraz yiyici tiplerden. Muhabbet kurmaya calisiyordu. Bende o mesajdan sonra engelledim gorusme filan da olmadi dedi.

Evli oldugumu biliyor. Bile bile surekli yaziyordu falan dedi.
Hic konusmadim. Cumlelerini bitirdikten sonra sence ne demeliyim diye yuzune baktim. İstersen numarasini bulayim. Direk soyle ben esiyim hayirdir gibilerinden dedi.

Fakat bu telefon kurcalama nereden cikti gercekten beklemezdim senden filan diye soylendi. Demek gunlerdir bu yuzden tavirli soguk ve durgunsun ne olmasini bekliyordun. Boyle bir kadinla sevgili olup seni aldatmami falan mi yazik dedi.

Suan durumlar tersine dondu. Konusmuyor benimle. Ne yapicam? Sonunu dusunemedim