Cok uzgunum arkadaşlar beni teselli edin . Biz eltimle 5 yıldır kusuz hic konuşmuyoruz bayramlarda falan kv lerde denk gelmemeye calışıyoruz kusme sebebimiz eltimin cok kibirli olup herkesi aşağılaması bikackere bana da yaptı bende eşime bidaha yaparsa cevabini verecegimi soyledim. Neyse birgun karsiligini verdim ortalık karıştı. Kaynım karısına laf soyledim diye esimle kustu tartıştı. Her bayram geldiginde eşim hep beni zorladı kv lerde denk gelelim bi ortam olur barışırsınız falan dedi. Bi kac kez onlar varken gittim kv lere eşimin hatrı diye biz gidince onlar kalkıp gidiyolardı. Bu bayramda yine eşim zorladı gitmem dedim. Bu kez tartıştı benimle benim yuzumden kusluk varmış falan bir suru şey soyledi cok gucendim kırıldım tamam benim yuzumdense duzelteyim dedim eltimi aradım eşimin yanında ozur dilerim hata bendeydi dedim. Onemli degil daha kucuktun demekki hatanın farkına vardıysan demekki olgunlaşmıssın dedi. Cok utandım aşağılanmış hissettim kendimi. Şuan cok kotuyum beni teselli edin ne olur