Arkadaşlar iki cocuk annesi olarak cocuklarımı sağlıklı beslemeye onları fabrikasyon urunlerden uzak tutmaya calışıyorum.Yaklaşık 4 senedir bebekler icin ozel katkısız,baharatsız ev tarhanası yapıyoruz annem ve ben.Bebekler icin muthiş bir besin kaynağı,sağlıklı hijyenik.Ben iki bebeğimide bu tarhanayla buyuttum ayrıca tadına bayılıyorlar.Hazırlanmasıda cok pratik biliyorsunuz.Eğer bebeğim sağlıklı beslensin icim rahat olsun diyorsanız sizi sayfamızı beğenmeye davet ediyorum.Ayrıntıları burada bulabilirsiniz.Ben yinede on fikir edinmeniz acısından tarhanamızın icinde bulunan besinleri yazmak istiyorum;Yoğurt,un,domates,dolmalık kırmızı biber,nohut,bakla.Belirttiğim gibi baharat hic yok.6.aydan itibaren gonul rahatlığıyla verebilirsiniz.Kendiniz icin pişirecekseniz pişirirken icine dilediğiniz baharatı ekleyebilirsiniz.Ben bebeğime veya cocuğuma(kocaman oldu hala bayılıyor&#61514pişirdikten sonra sutle karıştırıp veriyorum.Hem cabuk soğuyor hem ilave besin takviyesi oluyor,lezzetide harika bende cok severek iciyorum.Dilerseniz icine peynirde ufalayabilirsiniz.Nasıl arzu ederseniz oyle deneyin size kalmış.Mutlaka tavsiye ediyorum.Kendi evimde yapıyoruz.Urunlerimizin tamamı organik bahce urunleri.Yoğurt ev yoğurdu.Ayrıca yine kendi yapımımız erişte ve kuskusumuzda hazırlanacak.Denemek isteyen yada bir gun deneyebilirim diyen annelerimizi sayfamızı beğenmeye davet ediyorum.Sayfayı henuz yeni actım en kısa surede doldurmaya başlayacağım.Sevgiler…
https://www.facebook.com/pages/Ev-yapımı-hijyenik-urunler/495844473843556