Iyi akşamlar, bu konuyu acıp acmamakta tereddut etmiştim ama korktuğum icin acıyorum...
Hayatımdan endişe duyuyorum cunku.
27 yaşındayım ve bayadır "Annem" ve "Babam"la sorunlar yaşıyorum. Ikisindende NEFRET EDIYORUM, hele "Anne" diye hitap etmek zorunda kaldığım kadından daha cok!
Hic bir şekil anlaşamıyoruz. Eskide yaptığım tum hataları yuzume vuruyor, beni aşalıyor, psikolojik baskı uyguluyor! Babam denilecek o kişiyi eğer dışardaysa hemen arayıp eve gelmesini soyluyor ve beni dovdurtuyor, uzerime yurutuyor! Babam zaten cok sinirli birisi, ağzından kufur hic ama hic eksik olmaz. Bana kufur eder, bana her zaman salak manyak der, kopek, hayvan der, benim icin neler yaptıklarını yuzume kakar. HER DAIM ONLAR HAKLILAR! HELE ANNEM hayatta haksız olduğu konu yoktur hep o haklıdır. Alışverişime karışır, kiloma karışır, arkadaşlarıma karışır, sevdiğim insana bile karıştı. Her daim duşunduğu Dost ve Duşmanıdır! Sadece rezil olmayalım diye tutturur. Anneme genellikle sıkıntımı anlatamam, cunku anlamaz. Hep ama hep haksız bulur beni. Ergenlikteykende bana yapmadığını bırakmamıştı. Dışardan insanlar ne kadar iyi, ne kadar saygılı, sevecen Annen ve Babam var derler ama evin icinde psikolojik teror estiriyorlar.
Panik atak hastasıyım, depresyonda varmış. Psikoloğa gidiyorum. Hic dışarıya cıkamayan bir insandım hatta yalnı bile cıkamazdım ama şimdi ALLAHa şukur yalnız başıma cıkabiliyorum. Bu panik atakları cok fazla yaşarken ve yalnız başıma dışarı cıkamazken, devlet dairesinde bir işim vardı Babamla gitmiştim. Yanında panik atak gecirmiştim ama oyle boyle değil, bunu Babama diyememiştim ama. Cunku neden ben kendi kendime yapıyormuşum diye soylenip dururdu, sende hic bir şey yok derdi milletin icin de birde yuzunu eğip kaşlarını catıp azarlardı! Panik atak gecirdiğimi diyemezdim. Anlayışsızın ve Egoistin tekidir kendisi! Annemde farklı değil ya. Her zaman beni sucladı panik ataklar geciriyorum diye, kendi kendine yapıyorsun dedi. Oturupta benimle adam akıllı hic konuşmadı. Hic bir zamam kızı gibi gormedi, ICTENLIKLE SARILMADI EN COKTA CANIMI BU YAKAR. Kendimi pek ifade edebilen birisi değilim ben sanırım. Bir gun olsun şu yaşımdayım Annemin bana Kızım dediğini bilmem, neymiş zamanında Babaannem ona kaynana yanında Kızım kelimesi kullanızmaş demiş, ondandır diyemiyormuş. Ama oğluna oylemi! Annen seni verene kurban olsun, evin erkeği bilmem ne bilmem ne. Aramıza bu kıskanclığıda o soktu ya neyse. Ilk defa ona sevdiğim ve evlenmek istediğimi birisini anlatmıştım ama dedim lutfen babama deme. Aman ALLAHIM nerden dedim sanki kendimi satmışım gibi ustume geldiler. Babam bir guzel bağırdı cağırdı, bu evden gidersen asla ve asla geri gelemezsin dedi! Annem uzerime saldı ama bir taraftanda onune geciyormuş gibi gosteriyor kendini, buyuk TIYATRO! COK SEVER KENDISI BABAMI UZERIME SALIP BENI DOVDURTMEYI! Kendi icime cok yaşadığım şeyler oldu ve bu yuzdendir ki panik ataklara yakalandım. Anneme sorsanįz neler yaşadığımı bilmez, cunku hicbir derdimi anlatamamışımdır ona anlatamamda. Psikoloğum bile hayatımı annemden daha fazla biliyor, ne yazık ki! Bugun de bayağı bir kavga ettik. Tuvaletleri sildim, elimde eldiven var diye ve ıslaktı eldiven, evin kapılarını dirseğimle kapatmak durumunda kaldım, bu da ses yaptığı icin, sen babamı eve cağır bu evdeki kapıları kut kut ortuyor benimle ne derdi var vs. falan. Babam tabii uzerime yurudu, ağzına geleni saydı. Annem de oyle bir guzel gecmişte olan her şeyleri yuzume vurdu. Eskiden evde eşyaları kırardım sinir krizleri gecirdiğim icin. Kac kerede evden gittim ama ikna edip geri dondurduler - keşke gelmeseymişim, olup kurtulsaymışım! Ve en sonunda Babam beni oldurmekle tehdit etti! YAPARDA! Eğer bu evde bir daha gurultu olursa seni oldururum dedi, hapse gireceğim bilsem bile dedi. Ki mutlu olurlar, benden kurtuldukları icin.
Gercekten korkuyorum. Hem de cok. Evden kacmayı duşunuyorum. Işsizim şuan birde zor olacak ama napayım.
En zoruma giden Annem. Her zaman ona derdimi anlatabilmeyi cok istemişimdir. Hani bazı şeylere ona ne kadar uymasa bile, benim acımdan baksın istemişimdir. Boyle bana gercekten beni severek ictenlikle sarılsın istemişimdir. Iki kahve yapıp onunla konuşmayı, hele ki hele BENI ANLAMASINI! BENI SEVMESINI!
Beni hic sevmedi, sevemedi bunu cok iyi biliyorum sevemicekte. Belkide halama cok benzediğim icin. Eskiden yuz ameliyatı olmayı cok isterdim, sadece halama benzememek icin.........Cok yorgunum.

Ve ben de artık onlardan NEFRET EDIYORUM HEM DE OYLE BOYLE DEĞIL. AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM. YALNIZIM AMA AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM.
Icimi dokmek istedim sadece. Kusuruma bakmayın.