Ben mi sapiklik zannediyorum sizce ?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ben mi sapiklik zannediyorum sizce ?
-
02-10-2022, 23:41:41Biriyle konuşuyoruz gayet duzgun seviyeli . Nette tanıştık ortak bir Facebook grubundan. İkimizin de mental sorunları var grup da onun uzerine fikir alışverişi yapıyoruz işte dertlesiyoruz genel konular konsuuyoruz filan henuz bulusmadik. Konuşmaya başlayalı az sure oldu 2 hafta filan. Lakin duzgun biri memur ailesi vs normal gorunuyor zıpır değil bişey değil duz normal bir adam.
zippalgi yok . Az once şaşırdım. Uyudun mu yazdım yok dedi yanlış yazıyor harfleri filan niye boyle yazıyorsun dedim gecen demişti yeni tel aldım alışamadım diye yine onu soyledi tek elle yazıyorum dedi farklı olarak. Ee diğer eline noldu dedim başımın altında dedi. Tamam dedim guldum. Niye uyumadin dedim basım ağrıyor biraz uykum gelmedi dedi. Sonra.masaj yapan olsa ne guzel uyurdum dedi. Bende evlenince karın yapar dedim. Bir kez masaj yaptirmistim dedi. Bnde yaptırdım guzel oluyor dedim. Bali.masaji sırta guzel de onu donuk goğus ve bacaklara yaparken huylaniyorm dedi. Hmm anladım olabilir şeklinde cevaplar verdim sonra ben uyuyim artık dedi bncede bı tuhafsin dedim bye demiştim.by yazmış. Ben mi yanlis anlıyorum. Hani sanki erotik konsuamk istiyormuş yol yapıomus gibi hissettim. İrite oldum ya o kadar da duzgun duran bir cocuk garip geldi cidden. :/// Sizde normal.mi uzerinde durur muydunuz siz olsaniz