Dertleşmeye ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum ne olur bana akıl verin cıkmazdayım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Dertleşmeye ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum ne olur bana akıl verin cıkmazdayım
-
02-10-2022, 23:40:50Merhaba hanımlar bu siteye de cok konu actım ben biraz uzun olacak belki ama icimi dokmek ve karışmış aklım ve duygularımla yazmak istiyorum hepinizin bayramı kutlarım başlamadan once benim annem ve babam ayrı şuan babamın yanına geldim kafa dinlemeye eşimle 5 yıllık evliyiz ilk yılları kavga sorun bu zamana kadar geldik tayindir git zaman gel zaman duzelir dedik ama duzelen hicbir şey olmadı annem yalnız kardeşimle kalıyor yaşadığım şehre getirdim onları kardeşimde işe yerleştirdim cok iyiler şukur babam ile kustuk barıştım sonuca babam aile problemim kalmadı problem eşimden boşanma kararı verip veremem bu cıkmazdan cıkamıyorum eşinle 3 yıl oldu ilişkiye girmedik eski konuları da var sineme cektim duzelir dedim olmadı sucşuau ben oldum babasının borcları var sureli para gonderdi yanındayım dedim ben dedikce o gonderdi ne evim var ne arabam tabi haliyle cocugumda yok nasıl olsun ki dimii hep yanında oldum bitsin istemedim her zorşuga gogus gericez dedim ben cok atılgan sosyal biriyim o ise asosyal hic arkadaşı yok acaba merhamet mi bilmem hic ayrılamadım ondan uzuldum anılara yaşanmışlıklara belki de akrabalarımın yanında beni hep rencide etti. Daha 2 hafta once annemin evinde kavga cıkardı boşanıcam senle eşyaları da alıcam dedi annemin evinde bana hakaret etti gitti annecim cok agladı kadersiz kızım kaderin bana benzemiş dedikce ben dağıldım ben isterdim ki bana anneme iyi bir eş ve damat olmasıydı aşırı derece de ailesine duşkun babası ve ailesi bunu kullanıyorlar abisi de evli ama 1 kuruş vermez evi arabası cocuklar da var benim ne sucum var calışan bayanım ama gucum yok boşanma kararı var bende soğudum evet kırgınım darmadağınım ama nıye korkuyorum neden nicin annem babamın ayrışıgı bende tranva oluşturdu galiba korkuyorum geldi ozur diledi oturduk konuştuk hala bana sen benim icin değerlisin ama sevgimiz bitti galiba dedi ayrılık senin icin daha iyi dedi bana ben yine yıkmayalım mucadele edelim dedim bayramda babama gideyim cok daraldım dedim geldim arıyor konuşuyoruz ama soğuk tabi annem bu adam olmaz uğraşma kızım dedi ama sevdiğini bildiğinden kıyamıuorda bana ama ben bunca terbiyezliğe bu degersizliğe ne kadar dayanıcam ne yapsam olmadı oyle cirkin biri de değilim boşansam cok talibim cıkar bilirim ama niye bu kadar baglıyım ona anlamıyorum ne gurur kaldı ne kadınlığım insanlığım ne oluyor bana anlamıyorum nedir beni tutan sevgi miii beni seven yok ki cok yalnızım kızlar ne olur akıl verin kimseyle konuşamıyorum korkuyorum utanıyorum belki de ama icimde ateş var dayanamıyorum "