Oncelikle herkese selamun aleykum. Ben bir konuda da sizden fikir almak istiyorum ablalar biliyorum cogunuz benden buyuksunuzdur evlisinizdir aile iliskilerini benden iyi bilirsiniz. Annemle babam 20 yildir evliler fakat birbirlerine karsi hic saygilari yok ben 5.6. Sinifa giderken bile babam anneme salak mal aptal diyordu ayni sekilde annemde babama diyor o dedigi icin bazen gulusuyorlar ama cogu zaman boyle hakaret icerikli konusmalar oluyor (saka bile olsa) bazen iki elimi kafama koyup artik yeter diyorum. Daha neler oluyor neler ben 10. Sinifa gidene kadar babam anneme her sene 1 kere siddet uygulardi sonra ben girdim araya artik yeter dedim bana da vurdu o sene ama simdi 19 yasindayim bana vurmuyor anneme de vurmuyor ama hala birbirlerine bagiriyorlar babam hala anneme ben seninle evlenmicektim diyor sen ne ceyizi getirdin diyor evdeki televizyonu buzdolabıni benim telefonumu halilari perdeleri annem aldi temizlige gidip gidip. HÂl da gidiyor.Hic yasinin adami degil 43 yasinda ama bi zengin olsun annemi birakacagindan eminim bosanin dedim ama bosanmak akillarindan gecmiyor bizim ailemizde kavga ederdi diyorlar annem bikti ama elalem ne der kafasinda ve babasiz kalmamizi istemiyor ama sorunlu bir evde buyumektense babasiz kalmayi tercih ederim. Babamin davranislari 15 yasindaki erkek kardesime de yansidi anneme salak aptal mal diyor bir anneye bunlar denirmi ben annemin her zaman arkasindayim kizkardesim de oyle ama nereye kadar suan istanbulda okuyorum sehirdisi cikicak diye korktum ya babam.anneme kotu davranirsa diye ben bu korkuyla yasamak istemiyorum. Evlenip gidince ne olcak bilmiyorum. Turk erkekleri neden boyle anlamiyorum gitti yabanci erkekler anlasamayinca boşanıyor ama turk erkekleri aldatsada dovsede boşanmak istemiyor kotulemek istemiyorum ama akrabalarim olsun babam olsun boyleler bir kerede masada otururken aldatma konusu acildi haber izliyorduk babam gulerek aldatmak doganin kanunu dedi. Ben de kizdim annem de saka amacli mi dedi ciddimi bilmiyorum. Ama her sakanin altinda gercek yatmaz mi bilemedim. Evlenip gidince (Allah omur verirse) ne olacak bilmiyorum sizinde aileleriniz boyle mi baskalarina anlatinca hepimizin ailesi boyle diyolar ben anlamiyorum benim esim boyle olsa derhal bosanirim 1 dakika durmam sizce napmaliyim bu arada 19 yasindayim biraz kitap okumalarini istiyorum ama hayatlarinda 1 kitap bile okumamistir babam annemde 2 3 kitap anca okumuştur ama arkadaslarim okumakla da olmuyor diyor sizce babam duzelir mi yoksa huylu huyundan vazgecmezmi diceksiniz babam ozunde iyi bir insan hayvanlari cok sever cocuklari bebekleri falan yaslilara yardim eder ama bunbeni ilgilendirmez ki bana karsi da iyi o dayak haricinde ama anneme karsi cok kotu cok saygisiz onu hic bir zaman anlayamicam bu arada maddi durumumuz orta cok fakir de degiliz zengin de sizce napmaliyim sizinde esiniz babaniz boyle mi