Hanımlar merhaba

Bir onceki konumdan bilirsiniz. 7 gun boyunca kayınvalidemlerdeyiz. O yuzden arefe gunu ve bugun oğleden sonra benim koyume gittik gunubirlik. Ama eşimle hep tartışma yaşıyoruz bu bayramlarda. O benim koyume biraz gonulsuz gidiyor. Daha gitmeden diyorum 1 gun atıyorum bizim koyde oluruz diye. Of Pof tamam konuşuruz bilmem ne diyor. Sabah bana hazırlanın dedi. Bende hazırlandım gec oldu cocukla anca cocuk uyudu falan derken. Sonra dediki annem Enes e (benim oğlum) tatlı yapacak az bekle. Bende dedim gec oldu saat kac oldu 1 saate yakın yolda gidecek. Ben sana demedim mi erkenden hazırlan diye tartışmaya başladık. Baya bağırdık birbirimize. O sıradada gorumcem sesiniz duyuluyor sessiz bağrışın dedi iceri girdi bende ona patladım senin yuzunden oluyor dedim . Benle ne ilgisi var diyerek bağırmaya başladı. Sabah acele acele supurge yapıyordun bana inat gibi dedim. ( elinde bez 3 gundur temizlik yapıyor evde put gibiyiz ) tamam haksızım ama sinir etti o hareketi evde surekli bi toplanma halindeyiz. Neyse tam cıkıyordu soylendi ben g.. zekalı dedim bi sinir ağzımdan cıktı .. pişmanım . Sonra Ortalık karıştı. Ben arabayı aldım oğlumu bindirdim gidecektim ta evime. Hadi dedim kaynanamların hatrına sus. Geri dondum. Eve kayınvalidemler geldi.Eşim babamı aradı . Olayın bi kısmını anlattı. Sonra kayınvalidelere anlattı. huzursuzluk cıkardı diye. Neyse ben ozur diledim kvdem ozrun kabul değil dedi.

Sonra bizim koye gectik.

Şimdi ben kendimi nasıl Affettrbilirim.
Başıma ağrılar giriyor.
*gorumcem baya ağladı sen beni kabul edemedin vs diye. Bende oyle olmasa ben seni her gun yemeğe cağırmam dedim. Gormcemle altlı ustlyz o bekar
Baştan anlaşmıyor eşim hep boyle oluyor her bayram.