Kv ile başa cıkmak icin taktik verin bacılar
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kv ile başa cıkmak icin taktik verin bacılar
-
02-10-2022, 23:38:46Evet derdim tam olarak bu. Eşimin ailesinden ayrı sehirde yaşıyoruz. Bayram munasebetiyle kv evine geldik. Kendisinden pek haz etmem mesafemi korumaya calışırım. Sırf kocamın hatırı icin gidilecegi vakit ikiletmem. Neyse efendim biz eltimle aynı kafada iki gelin olarak iyi anlasırız. Kac senedir bir aradayız hani bir sorunumuz vs olmadı şukur. Tek derdimiz kv. Kadın surekli birbirimizin eslerine karsı bizleri fişekler. Tahrik eder kavga edelim diye. Bizleri kotu gostermek icin epey uğrasır. Gectiğimiz yıl kan kusturdu tatilde bize. Beni kotuledi. Tartısma olmustu aramızda ama oyle guzel akladı ki kendini.. Tum suclu ben oldum. Gecimsiz vs diye adımı cıkardı. Ben de kocamla boşanma asamasına geldim. Baktım kv gorumce gulerek boşanmamı bekliyor. Neyse ben daha da uysal olup akıllandım bu surecte. Cunku tek zarar goren benim evliliğimdi. Bu sene asla prim vermedim kvye. Kendi de bundan olacak ki dellendi iyice. İki geline surat asıyor. Abuk sabuk davranıyor. Her seyde sikayet ediyor. Her fırsatta laf sokuyor. Bizler uzakta oldugumuz icin onun evinde toplanıyoruz. Ne yemek ne bulaşık ne camasır asla karısmaz ki bizde yaparız. Her işi yaptıgınız halde surekli laf eder. Yaptıgımız işi beğenmez. Senede 2 defa boyle geliyoruz eşler icin mecbur kalıyoruz. Ama surekli trafo gibi gergin bir ortam yaratıyor. Sizce ne yapmalıyız ki bir sorun cıkmadan evlerimize donelim???