Merhaba hanımlar

nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum.bahsi gecen insan icin şahıs diyeceğim.diğer arkadaşım icin de kankim diyeceğim..2 yılımı elin memleketlerinde zehire ceviren bu şahısı anlatacağım sizlere.birazcık uzun olacak hakkınızı helal edin..tayin nedeniyle memleketimizden başka bir ile taşınacaktık.eşim ev işlerini halletmek icin oncesinde geldi.3 arkadaş oruc oruc gunlerce ev aradılar.ve bir tane bulmuşlar.3 kişi bir ev icin kura vb cekmeleri gerekirken tabi ki benim baş belası komşumun eşi ben tuttum deyip atlamış evi tutmuş(eşim bahsedince o zaman tanımadan sinir olmaya başlamıştım)neyse nasip dedik ertesi gun tesaduf aynı binadan başka birisi kiralamaktan vazgecmiş.bizde onu tuttuk(3.kişi eşimin istemediği bi binadan bulmuş o da tutmuş)yani aynı binada komşuluk başladı.eşim dost canlısıdır.tanışalım gidelim gelelim dedi.biz gittik onlar geldi falan arkadaşlığı kurduk.ilk evimize geldiler bu şahıs başladı evimi eleştirmeye.yok niye dolabı yokmuş da yok cok boşmuş da o kiraya değmezmiş de.bana da değil eşime konusuyorda konusuyor.haksızlıkla evi tuttukları ytmez gibi bi de evimizi beğenmedi

benim 6.hissim cok kuvvetlidir.anlaşamayacağımı bi insanla ilk konuşmada anlarım.hic şaşmadım daha.eşime sevmedim bu insanları dedim.eşimde tabiki onyargılı olmamam gerektiğini soyledi.her neyse 3.kişinin eşiyle de ben samimiydim.tanışıp cok iyi anlaştık.kanki olduk

bu şahıs aramızdaki ilişkiyi farkedince hemen aramıza girdi.surekli evine cağırmalar falan filan..sonra fark ettim ki kankimle bensiz planlar kurmaya başladı bu şahıs.bana sonradan biz boyle duşunduk eşlerle gideceğiz sizde gelmek isterseniz haberiniz olsun demeler.yani cağırmıyor biz gideceğiz ister gelin ister gelmeyin diyo.kankimde yaptıklarının farkındaydı ama bana boşver diyordu.kankim ne zaman bana gelse pencereden gorur kankimi arar bende geliyorum der hemen damlardı.neyse ortak bi kac kişiyede benle ilgili kendini beğenmiş falan demiş(bu zamana kadar beni tanıyan her insan sevmiştir.hic bir kişiden dahi boyle birşey duymadım.ve bu olaylardan sonra tum binadaki komşularım benden yana oldu.herkes onu sildi diyebilirim)eşim bana olan sevgisini her ortamda gosterir.memlekete bile dayanamam deyip gondermez yalnız.bu şahısda bunu biliyor ve surekli sana kıyamaz da bizimkiler kıyarda laf sokup dururdu.ne yapıyım yani ondanda mı ben sorumluyum.bu donemde samimiyet ilerledi.3 arkadaş eşlerle devamlı goruştuk.bi gun başındaki yazma hoşuma gitti babaanneme yaptırmak istedim.o da aracı oldu yaptırdı.o donemde ben de can sıkıntısı canta falan yapıyordum.isteyen olunca parayla veriyordum.dedim kendi el emeğim paramla alıyım eğer sıkıntı etmezsen cantayı satıyım parasını oyle veriyim dedim.eşimin haberi yoktu.tamam dedi sıkıntı olmaz dedi.2 gun gecti gecmedi eşimle oturuyoruz mesaj geldi.ya canım eşim parayı soruyor ne zaman vereceksin diye.başımdan kaynar sular dokuldu.eşime soyledim hemen paralarını gonderdi.ama eşim bana nasıl kızıyo kavga ettik o gun.şu insanlara nasıl borc yaparsın falan diye.sonra oğreniyorum ki eşi asla istememiş.bunu eşi eşime soyluyor.sırf eşim duysun diye boyle birşey yaptı anlayacağınız.konuşmadım 1 hafta kadar.sonra mesaj attı ozur diledi affettirdi kendini.neyse demiştim canta yapıyordum diye yaptığım cantayı cok beğendi bende hediye olarak verdim.gitmiş onu da başkasına satmış

benim yaptığım cantaların resimlerini alıp facesine yuklemiş satılık diye kendi yapıyomuş gibi.6 kişi canta istemiş.tabi bu bana soylemiyor haberim yok.işte kaynanama goruoceme hediye yapıcam deyip malzemelri aldı bana yaptırdı.hepsini de satmış.guluyorum snirden

bunlarii eşi ağzından kacırdı hep Rabbim bana duyuracak ya işte.ben bunları biriktirmeye başladım ama hala kotu olmayalım aman diyorum.şu yemek masası icin supla yapılıyor.ona başladım.bi baktım o da başlamış.hemde benim suplaların resimleriyle.kendinin hic becerisi yok. Benmkileri gostererk uyduruk yapıp yolluyordu millete.o işten de soğuttu

bi ara da aynı binadaki bi bayandan kapı susu alıp ustune fiyat koyup satmaya başlamış.komşu fark etti goruşmeyi kesti.ben hala goruşmeye devam

alacağım ya ağzımın payını.benim kankiyle samimiyeti ilerletti.artık her yerde takılıyorlar surekli birbirlerindeler falan.bana kankimle para yollamış borcunu alsın demiş.aradım ne borcu bu dedim.işte taa aylar once bişi almiş bnden de onun parasıymuş.dedim hayırdır aynı binada değiliz galiba beden başkasıyla yolladın getirip bi acıklama yapabilirdin dedim.yoğunum dedi.iyi peki dedim.kapattık dışarı cıktım komşularla. Bu da dışarıda benm kankiyle konusuyor.yanlarına doğru gittim.beni gorunce duşman gormuş gibi arkasına dondu gitti.kankime dedim yeter artık o şahısa soyle hic bir şekilde goruşmek istemiyorum artık dedim.kıskanclığından arkamdan cevirdiği işlerden bıktım artık dedim.o gun kestik ilişkiyi.sonrasında adını dahi anmadım.eşim yaşadıklarımı hep gorduği icin goruşmememe hak verdi.kıskanc insan durur mu hic.başladı bu seferde arkamdan laf etmeye. Ama oyle boyle laflar değil.kocamı kıskanıyormuşum o yuzden goruşmuyormuşum.mubarek aylarda herr Allah ın gunu ağladım.cok uzun oldu yorumlarda da devamını anlatırım.sonuc olarak şunu soyleyebilirim.kankimle de cok kotu olaylar yaşadı onla da goruşmeyi kesti.ama ona mesaj atmış benden ve ondan helallik almak istyormuş. Cok pişmanmış.tabi cevresinde hic kimsesi kalmadı...duşuncelerinizi merak ediyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.teşekkur ediyorum okuyanlara❤