Herkese merhaba,
Daha once ilişkiler konusunda ne kadar bedbaht olduğumu gosteren konular acmıştım, inceleyebilirsiniz profilimden. Sıradaki de bununla alakalı.
Yaklaşık 6 aydır konuştuğum erkek ben mesaj atmayınca atmıyor, buluşalım demeyince bunun lafını acmıyordu. Daha once de boyle bir surecten gectiğim icin son buluştuğumuz gunden beri ona hic yazmadım. Bilin bakalım ne zamandır konuşmuyoruz: 2 hafta oluyor. Onun attığı bir adım da yok.
Arada whatsapp'ta cevrimici goruyorum onu. Belki yazar diyorum, ama yine kendini cektiğini hatırlayınca sesimi cıkarmıyorum. Bu kez ona aşık değilim, cunku ona ulaşabilmek icin ona olan sevgimi de tukettim. İcim buna rağmen acıyor. Bunu daha fazla tarif edemiyorum.
O mesaj atana kadar konuşmamaya karar vermiş olmakla birlikte, bu belirsizliğe bir nokta koymaktan yanayım. Yuzyuze buluşmayı mı beklemeliyim, mesaj mı atmalıyım? Bir de, boyle erkeklerin aklı başına gelir mi sizce? Bunun idrakına kendi varsın istiyorum aslında. Psikologu olmaktan sıkıldım. Ve biraz daha cabalayacak olursam, depresyondan bipolar bozukluğa geciş yapacağımı soyledi psikologum.
Bu yuzden... Yardımınıza ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkur ederim.
Yedek oyuncu gibiyim.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yedek oyuncu gibiyim.