Selam hanımlar.. Konum uzun şimdiden soyleyeyim
Eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz onlar koyde. Ailesi ile buyuk sorunlar yaşıyorum. Ne zaman gidersem gideyim hep bir işe gir calış diyorlar vs laf sokmalar. Ben calışmayı sevmiyorum yine de tamam tamam diye gecistiriyorum. Neyse Bayramın 1.nci gunu akrabalarla bayramlaştık felan. Sonra kv işte diyor niye gelmedin temizliğe sarma sarmaya bende dedim orucluydum kendi ev işimi bile zor yaptım senin evinin temizliğinde ne varki hep kendisini benimle kiyaslar (en sinir olduğum şey)
Neyse akşam oldu salata felan yaptım uzerine yağ gezdirdim salatanin tabi elim yağlandı elimi yıkadım . Niye ikidebir elini yıkıyorsun (Ben zaten surekli el yikayan biriyim) orda beze sil elini dedi ben elimi yıkamazsam rahat etmem hep yıkarim dedim . Beni en sinir edense sofrayı kuruyoruz. Corba koymak icin kase cıkar dedi koydum sofraya biz bunlarla icmiyoruz porselen tabakta iciyoruz dedi benim kafa birden atti bağırmaya başladım sen dedin o tabakları cıkar diye tabi esim de var onada bağırmaya başladım siz hic bir sey gormemissiniz ben boyle gordum boyle yaptim diye sonra kv bizmi bir sey gormedik felan diye. Esimde annesinin yaninda bana bir kız bulun dedi bana bakarak (şakayla soyledim dedi). Tabi ben o sinirle diger odaya ağlayarak gittim. Sonra kv eşime biz enayimiyiz daha iyisini bulurum sana bunu mu cekicez boyle felan ben duydum odadan. En sonunda eve gelmek icin dusun taşın dedi taksiye binerken. Bu konuda ben hatalıyım kabul ediyorum ama eşim annesini savunuyor onun hicmi hatası yok?
Bu kv'nin derdi ne?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu kv'nin derdi ne?