Onceki konuları okuyan zTen tanır 2 yaşında kızım var boşanıyorum birsuru şey cektim.. Bi coğunu atlattım eşimde duzeltti.. Ama bi yarısında duzelmedi. Ailesine hep ezdirdi..sonradan duzeldi.. Şiddet gordum cok.. Onuda duzeltti. Ama kufuru hakareti bi turlu bitmedi. Şimdi boşanıyorum ayrıyız gecenlerde bi konuşmuştuk ailelerden uzk durursak ev tutarsak herşey duzelir şoyle boyle bi Kızımı var falan eşim bana takıntılı. Evden barktan cıkarmıyor kıskanclıktan. Cinsel anlamda hergun istiyor onceden boyle değildi 1 gun uyuya kalsam diğer gun ağzıma ediyor.. Bensiz uyumaz surekli YANIMDA dır ilgilidir tamam bunlar iyi şeyler ama bu kufuru hakareti yuzunden artık dayanamıyorum konuyu ozerleyim ben. Ben ailemin yanındayım neyse eşimle knştk ev tutalım ailelerden biraz uzak yaşayalım icimizi bilmesinler iyi hoş oda işe girdi. İşten cıkınca beni aradı konuşuyorduk zaten butun gun mesajlaşıyoruz aynı evde olduğumuzda aynı işte surekli mesajlaşıyoruz 1 dk yazmayım kıyamet kopuyor. Adam surekli konuşmak istiyor neyse o gunde misafir var bende barıştık demek istemedim biton soru soracaklardı. Kız odaya girince eşime musait değilim dedim oda canla konuşuyorum desene dedi diyemem şimdi sonra konuşuruz dedim iceri gir dedi ya kızı bırakıp nereye gideyim arıcam seni dedim kfuur etmeye başladı elin o.. İcin yaptığına bak şerefsiz falan diye saydı sonra kapadı mesaj attı bugunun bedelini sana ağır odeticem falan bende neyi odetiypsun ya gelen misafiri bırakıp nereye gideyim yaptıklarına bak biri gorse suratına tukurur rezil ettin beni herşeyi duydu dedim ve bana bidaha beni arama lan dedi biz sebgilimyiiz en ufak bişeyde ayrılık. Neyse sonra 1 saat gecti beni aradı sen haksızsın şoyle boyle sonra yine kfuur etti 2gun insanları bana ritercih ettin o.. Bana değer vermeyene bende vermem lan cok pişman olacaksın ben seni gozumde şok buyutmuşum şu bu bende bidaha karşıma cıkma terbiyesiz dedim kapattı sonra. Goruşmeyi eksik mahkeme miz var işte anlaşmalı. Ama takip ediyorum ister istemez. Bir kızla takipleşiypr butun fotoğraflarını beğenmiş kız bunun. Onceden gormuştum. Şimdi instagramda eşim 53 tane foto su vardı silmiş 19 kalmış iceriğini goremiyorum takip ettikleri 40dan 30a duşmuş silmiş iceriğine bakamıyorum ama o kız ekli onu anlayabiliyorum.. Sizce ne alaka? Sevgili olmuş olabilirler i aklımda deli sorular evet boşanıcam bence ben haklıyım... Ama insan ister istemez bakıyor siz ne duşunuyorsunuz,