Herkese merhaba. uzun zamandır yoktum ozlemişim
hemen konuya gececek olursak iş yerimdeki sıkıntılarımdan bahsetmek istiyorum ve bir turlu sonuca varamadığım karar aşamasındayım. 2 yıldır calışmaktayım aslında geldiğim gunden beri sıkıntılar başladı, oradakilerin duyabileceğim şekilşde arkamdan konuşması beni her fırsattta cekiştirmeleri kırıcı konuşmaları vs inat ettim ben de kalmak icin gormezden geldim cunlku bu işi yapmak icin cok hevesliydim. Gel zaman git zaman buradaki mutsuzluğum kar topu gibi giderek buyumeye başladı ve de ikinci yılın sonunda cekilmez bir hal aldı.
temizlik, bulaşık.. her turlu işleri yaptırmaya calıştılar. Tamam kabul ediyorum herkes kendi kişisel alanının temizliğinden sorumlu olsa da alakasız yerleri bile bana yukledler yapmayınca da bi suru tatava. Uzaktan her nekadar masa başı bi işte calıştığım zannedilse de oturduğum yok bi suru getir gotur işleri falan stajyer varken bile gunde 100 kere anlamsızca ayağına cağırıyor patron olacak şahıs. Zaten resmi tatil bayram tatili hak getire.. bu gunlerde calıştığımız yetmezmiş gibi ne bi harclık ne bi ikramiye var. yıllık izin dahi yok (istediğimiz ya da ihtiyacımız olduğu durumlarda zaten izin alabiliyormuşuz ) aldığım komik rakama değinmeden-ki milyon dolarlar verseler artık burada kalmak istemiyorum- bir şeyden daha bahsetmek istiyorum,
insan surekli calışma modunda mı olmalı (08.00-17.00 arası) bi sn bile boş kaldığımı gorse gelip 'işin yok mu boş duruyorsun' diyerek canımı sıkıyor. ofiste boş zamanlarda bir sayfa kitap dahi okuyamıyorum cunku bi suru laf (okunmazmış) ... işim olmadığı zmanlar bile strese giriyorum ne yapsam da boş olduğumu gormese diye .. verdiği ucret ile istediği performans arasında zaten ucurum var.

şimdi diyeceksiniz ki neden orada duruyorsun hala. sebeplerim şoyleki; staj aşamasındayım ve işten cıktıktan sonra iki ay icinde tekrar iş bulup sigortamı devam ettirmek zorundayım yoksa emeklerim cop olur. Zaten kriz ortamındayız herkes işten atılıyor bu durumda cok zor olacak bi yer bulmam. ayrıca danıştığım bi kac kişi ozel sektorun hep aynı olduğunu soyledi bende de bi kaygı var tabi ya gittiğim yer burdan bile daha kotu olursa diye yağmurdan kacıp doluya tutulmak istemiyorum. yaptığım diğer stajları saymazsak burası benim ilk iş deneyimim dolayısyla işten cıkma yeni iş bulma sureclerini yaşamadığım icin cesaretim yok.
cidden cok akla ihtiyacım var siz değerli insanlardan tecrubelerini oğrenmek isterim.
cok kırdılar beni cok mutsuzum (((((