Merhabalar. Hemen konuya gireyim. Ben buyuk şehirde doğmuş buyumuş biriyim eşim ise daha cok koyde ve kucuk şehirde yaşamış. Tanıştığımızda hem aşk hem mantık cercevesinde konuşmaya basladik. Ben ona tek isteğimin yaşadığım şehir veya cevresinde kalmak olduğunu belirttim o da kabul etti ve hatta ustune cok guzel ve istediğim şehre tayin istedi (memur kendisi) şuan cok mutluyum burda bulunmaktan. Gel gor ki daha uc yıl olmadan eşim iş yerini sevmediğini ortamını beğenmediğini ve bu şehirden gitmek istediğini soylemeye başladı. Bu ara surekli bunun tartışmasını yapıyoruz o daha sakin kucuk koy tarzı yerde yaşamak istediğini soyluyor iş anlamında da kafası rahat edermiş. Ben ise baştan beri sana şehirde yaşamak istediğmi belirttm sen de kabul ettin neden fikrin değişti diyorum. Yani uc senelik şehir hayatı ile beni kandırmış gibi hissediyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın koy şehir ayrımı ya da kucuk gormek değil niyetim sadece buyuk şehirde yaşamaya alışmışım koy hayatı beni boğuyor zaten her yaz gidiyoruz belli surelerde kalıyoruz surekli olucak olmasi beni bunaltir. Bana en son şunu soyledi : bu yaz tayin isticem kucuk bir yere ister gelirsin ister gelmezsin. Ne yapayım ben şimdi ???
Bir turlu orta yolu bulamıyoruz.
Yaşanacak şehir kavgası
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yaşanacak şehir kavgası