Merhaba daha once de konu acmıştım sevgili olmak uzere olduğum biri var.
Ve bu kişinin liseden beri arkadaş olduğu bir kız var. Yani yaklaşık 8-9 seneden fazladır tanışıyorlar ama son 2 senede ortak yaşadıkları bir olaydan sonra giderek iyice yakın olmuşlar ve hemen hemen her gun bir cumle de olsa mesajlaşıyorlar.
Bana her şey kesinlikle arkadaşca gibi anlatıyor ama duzenli aralıklarla telefonda konuştuğu mesajlaştığı biri olması rahatsız edici değil mi? Ben mi yobazım?
Kız da bakınca huy olarak tam sevgili olmak istediğim kişiye benziyor, benden cok onunla uyumlularmış gibi geliyor.
Zaten ilgisizliğine zor tahammul ederken bir de bu cıktı. Ama şu an sırf bu kız yuzunden tamamen bırakmak da korkaklık veya kacmak gibi geliyor.
İlgisiz derken de buluştuğumuzda cok iyi. Mesajlarıma gec donuyor. Bazen ilk mesajını oğlen 3te atıyor. Ben bir gunaydın bekliyorum en azından.
Bu kadar mutsuzken neden devam ediyorsun derseniz buluştukca bağlandım ve sevmeye başladım ama keşke her şey buluştuğumuz zamanki gibi olsaydı...
Sizce abartıyor muyum? Kız yuzunden ondan uzaklaşmak korkaklık mı olur? Kendimi boşa mı yıpratıyorum boşa değilse de değer mi bu kadar yıpranmama kafamda bunlar donup duruyor bir yandan da malesef ki onu seviyorum
Sevgilimin(?) kız arkadaşı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgilimin(?) kız arkadaşı