Merhaba KK nın akıllı ve guzel kadınları;
Gunlerdir icime dert oldu. Şoyle ki uc kız kardeşiz ablalarımla aramda yaş farkı cok fazla. Dort tane de yeğenim var en kucuğu cok yakında evleniyor, diğer ucu evli. yeğenlerimden biri adı X olsun hayatı boyunca bircok işe girip cıktı,ailesinin başını defalarca derde soktu. doktorlar tarafından antisosyal kişili bozukluğu teşhisi konuldu. Bugune kadar surekli aileden para istedi, borc aldı vericem dedi, elinde parası olsa bile vermedi. Ben de ilişkilerimi sınırlı tuttum hep.
X 33 yaşında ucuncu evliliğine devam ediyor. Aniden evleniyorum deyip bizi hazırlıksız yakaladığı icin ilkinde ceyrek taktım son ikisinde para taktım. Zaten ilk iki evliliği kısa surmuştu. İkinci evliliğinden cpcuğu var ona da hic bakmıyor. X zaten oncesinde hep beraber yaşadı eşleriyle sonra pat diye biz evleniyoruz şu gune dedi, tabii butun masraflar aileden, kına gecesi organizasyonuna kadar... Hazırlıksız yakalanmak bu yuzden. Şimdiki eşinin 2. kendisinin 3. evliliği cok mutlular rabbim daim etsin. Yalnız ara ara calışmakla beraber duzenli işleri yok aileden surekli yardım alarak geciniyorlar.....
Sorun şu ben diğer iki yeğenimin eşlerine bilezik taktım X in bu kızla evliliğinden onceydi onlar. şimdi bu yeni evlenecek cifte de bilezik takıcam ki cok cok tatlı, saygılı, hanımefendi bir kız yeni gelinimiz. yeğenim de cok efendi.... daha azını takamam ne yapsam az, zaten yeğenime de soyledim takıcam diye. Kızın ailesi de elit bir aile, cok uyduruk bir bilezik de olmaz orta karar bir şey olmalı en azından....
Ama bi yandan da uzuluyorum X in hanımı icerler mi? Bana para bunlara bilezik. Duğunde surpriz yapıp X in hanımına da aynı bilezikten almak istiyorum, ama ikisine de aynı şey alsam butceme ağır gelecek. Bi şekilde yapıcam diyelim eşim cok masraf diyor.
X yeni eve taşındı acaba ev hediyesi diye ceyrek altın mı alsam. Tabii X le ilişki kurmaya da korkuyorum sonra borc isteyecek Allahın emri. ama X in hanımına da uzuluyorum. duğunde kendini kotu hisseder diye napsam karar veremedim. siz olsanız ne yapardınız?
Guncelleme: konuyu hallettim arkadaşlar, ilgilenenlere teşekkur ederim.
Duğun Takısı
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Duğun Takısı