merhabalar arkadaşlar, bir arkadaşım var, kendisini 9-10 senedir tanırım. onun benim her şeyimi bir tek sen biliyorsun dediği kişi benim. kendisine karşı boş değildim bir aralar, aslında bu surekli değişiyor bazen ondan hoşlandığımı, bazen hayran olduğumu bazen de aslında cok benzer karakterler olduğumuz icin asla anlaşamadığımızı ve ona asla guvenilmeyeceğini duşunuyorum.

sorun şu bu kişi surekli benimle dalga gecerek konuşmaya calışıyor yani her şeyi şakaya vurarak. ya da hicvederek, ironi yaparak direkt olarak dalga gecerek. bunun aynısını ben de yapıyorum ama o bana yaptığı icin karşılıklı boyle aramızda bir ciddiyetsizlik oluşuyor. ikimiz de memnun değiliz ama boyle oluyor. neden boyle oluyor bilmiyorum.

bana bazen soyleyemediği şeyleri dalgaya vurarak dışa yansıtmamaya calıştığını soyledi şimdi bu tam ne demek cok dengesiz birisi olduğu icin anlayamıyorum. fiziksel bazı ozelliklerimle ilgili de yapıyor bunu. ama bunu sadece bana yapıyor, kendisi de diyor zaten sende boyle oluyor diye. bazen tum arkadaşlığımızı cope atıp alakayı tamamen kesesim geliyor oyle anlarda bana bir tek sana bir şeyleri anlatabiliyorum vs. diyor. bilmiyorum kafam cok karışık. hayatımdan cıkartmalı mıyım bu kişiyi sizce ne dersiniz?