Sevgilimin eski sevgilisi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgilimin eski sevgilisi
-
02-10-2022, 23:33:18Merhaba, her kızın olduğu gibi benim de bu konuda sıkıntılarım var
ilişkimizin 2-3. Aylarında sevgilimin telefonunda eski sevgilisinin fotoğrafını gordum. Eski sevgilisiyle ilişkisi bittikten 3 ay sonra sevgili olduk ve eski ilişkisi 9 ay kadar surmuş. İlk gorduğumde gozumden kacmış dedi o an sildik. Daha sonra şeytan durttu yine baktım ve yine farklı fotoğraflar gordum. Unutmuşum silmeyi dedi yine o an sildik. Şimdi 7 aylık ilişkimiz var ve 2 hafta once bilgisayarını odunc almıştım. Kontrol ederken eski sevgilisine dair bi klasor buldum. Gormedim haberim yok dedi ama klasor bildiğiniz gozumun onundeydi bulmak icin cabalamadım bile. Belgelere girmem yeterli oldu.. doğal olarak icimde ki kuşku arttı. Takıntılı gibi surekli kızın profilini kontrol ediyorum, arkadaşken doğum gunumde bana eski sevgilisine aldığı ayının aynısını almıştı. Ben de arkadaşız diye bi şey dememiştim. Şimdi buna da uzulduğumu gorunce yenisini aldı. Cok sevdiğini o kızı onemsemediğini hatta sevmediğini bile soyluyor ama nedense inanmıyorum bu soylediklerine.. sizce ne yapmalıyım, erkek arkadaşım bana yalan soyluyor olabilir mi