Teyzem yurtdışında yaşıyor benim. Bana gelirken kulaklık almış şu kablosuz olanlardan. Annem normalde ben bu ay istanbula donduğumde verecekmiş ama dayanamayıp gecen ayki gidişimde verdi. Fakat benim maalesef kucukken (4-5 sene oncesine kadar) bir suru vukuatım olduğu icin mal konusunda ailem bana pek guvenmez. Ne gibi vukuatlar, mesela kulaklık alırdım (orijinal olmayanlar) bir iki haftada tek tarafı bozulurdu. Bu gibi şeylerden dolayı bana hic guvenmiyorlar. O kadar ki teyzemi teşekkur etmek icin aradığımda ilk dediği sakın kaybetme oldu. Bakın haksız değiller ama son bir kac senedir hic boyle vukuatlarım olmadı.
Kaybetmedim fakat dun zannedersem bozuldu. Telefonda gorunmuyor dolayısıyla telefona bağlayamıyorum kulaklığın ışığı yanıp sonuyor sadece. Kulaklığı kullanırken de olmadı bu, dun erkek arkadaşım hastaneye kaldırıldı tum gun değil muzik dinlemek telefona bakacak zamanı zor buldum

Ne yapmalıyım sizce, cozmek icin eve donmeyi mi beklesem? Anneme durumu acmak istiyorum sonucta belki bir şeyler ayarlayabilir ama malımın kıymetini bilmediğim ile alakalı soylev dinlemek de istemiyorum