Ne hissettiğimi anlayamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ne hissettiğimi anlayamıyorum
-
02-10-2022, 23:32:39Bir sevgilim var normalde cok iyi anlaşıyoruz seviyorum onu ama artık heyecanlanmıyorum ne dese ne yapsa eskisi gibi kalbim carpmıyor sıkılıyorum bazen 2 3 gun konuşmak istemiyorum 2 saat mesaj atmasam kızıyor konuşucak bişey bulamıyorum bazen evde işim var diyorum yada tlefonun sarjı bitti diyorum mesajlaşmamak icin onu gercekten sevmiyorum galiba diye duşundum daha oncede boyle hissediyordum gecen yaz bir sebepten dolayı ayrıldık ama ben ic uzulmedim ozgur kaldım geziyordum egleniyordum saat başı nerdesin ne yapıyorsun diyen yoktu arada mesaj atıyordu sosyal medyada aktif gorunce ama kısa kısa cvplar verip cıkıyordum hemen ve bir gun aylar gectikten sonra bi kızla resmini gordum cok kıskandım onu baskasınla gormek bna zor geldi acı cektim onunla olan resimlerini paylaşıyordu bana soylediği guzel sozleri onada soyluyordu o kızla 4 ay kadar cıktı ama kız onu aldatmış ayrıldılar biz ayrılmıştık ama hep birbirimizin halini hatırını soruyorduk ve bir sure sonra biz tekrar barıştık sevgili olduk iyi guzel eskisi gibi oldu hersey ama ben yine başa dondum neden yine sıkılıyorum onunla konuşurken ondan ayrılmak istiyorum ama bir nedenim yok ve biliyorum ki ayrılsak bir sure sonra onu yine uzlucem baska birinle gorsem kıskanıcam. Cok uzun oldu kusura bakmayın lutfen yazım hatalarım olabilir mobilden yazıyorum cunku.