Akıl verin bana Eşimin ailesi ile olan sorunlar
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Akıl verin bana Eşimin ailesi ile olan sorunlar
-
02-10-2022, 23:29:58Merhabalar size bişey danışmak istiyorum 9 aylık evliyim eşimin ailesiyle ilk başlarda hic bir sorunum yoktu ailesi beni istemiyor onlar o kadar fesat ki yuzume gulup arkamdan demedikleri kalmamış gorumcemle tartıştık biz evlensiğimiZde eşimi kocamı işten cıkardılar işsiziz kaldık ev kirasını odeyemicek hale geldik benim ailem iyi kotu yardım etti erkek tarafı olarak bir anne nasıl evladı acken dayanır anlamıyorum bizim İstememizle aylık 100-200 gonderiyo onla bi ev gecinir mi allah aşkına neyse biz iyi kotu gecinmeye başladık benim ailem onun ailesine 500 ben veriyorsam 500 siz verin demesiyle kavga cıktı aileler birbirine girdi sonra gorumcem benim namusuma kadar laf etti ben duğunu evi eşyayı hak etmiyormuşum gibi davrandı surekli herkese ne bicim kız boyum kısa kendisinde fazla uzun değil ama celimsiz gibi laflar etmiş birde benim aramamı bekliyor ben yeğenini taşıyorum insan arar demi beni istemiyorlar kardeşine laik gormuyor biz severek evlendik siz olsanız yutabilir misiniz bunları ustelik şuan 4 aylık hamileyim eşim annesi arkasında durmadığı icin annesiyle konuşmuyor ben oğlunu dolduruyomuşumgibi davranıyorlar ben annesiyle konuşmasını barışmasını istiyorum ama ablasını gorumcemin bu dediklerinden sonra aynı ortamda bulunmak istemiyorum