Ne yapıyorsunuz kızlar, nasıl katlanıyorsunuz, kv mi anlatayım, az cok biliyorsunuz anlaşamadığımı, beni eşimi evliliğimi yonetmeye calışan bir kv var, ilk cocuğunu evlendirdiği icin karşı tarafa nasıl davranacağını bilmiyor, haberimiz yokken plan yapar kendi akrabalarıyla(eşinin akrabalarını sevmez) illa geleceksiniz diye tutturur, hayır dediğimiz zaman surat yapar eşime soylenir bana soylenir cevabını alır, evlendiğimizde evime kafasına gore halı aldı, bende değiştim hepsini ve oğluna masraf yaptırdı, perdeler ve hatta mobilya konusunda onun istediğini beğenmediğim icin surat yapıldı(yatak odasını kendi paramla almama rağmen), annem kv ye sen kendi evine alırsın beğendiysen onu dedi, evime gelir kendi evi gibi sorgusuz heryeri karıştırır, eline bez alır temizliğe kalkışır sanki bana pis der gibi, cocuk gibi evinize gelmeyeceğim artık diye yaygara koparır, eşim ne sacmalıyorsun dediğinde sen boyle devam et karına uy diye oz oğlunu uzer, huzurumuzu kacırır, eşime takılan altınları ve nakitleri aldı, aldıkları oturma odası odendi, oysa ben hic borc yapmadan aldım, cunku oyle anlaşıldı fakat onlar bu sozu tutmadı, para bizde biz konuşuruz kafasında bir kadın, ben herşeyimi aldım şukur birde almasam kim bilir nasıl kotulenirdim, benim icin haddini aşan kelimeler kullandı, orneğin ailem hakkında vermeseydiler kızlarını bize dedi, insanlar hakkında kufur eder bu beni cok gerer, ornek eşimin erkek kardeşinin sevgilisine afedersin kaşar ve eşimin dayısının eşine şeytan der, cocuğuna anası olmasa tatlı cocuk der, bunlar beni hep uzaklaştırdı nefret ettirdi, kendisi hap kullanıyor ve bunu kullanıp bana birşey demeyin modunda bir kadın, eşimde o hasta diye pek sert cıkamıyor, tum bunlara susmadım hep cevap verdim saygısız oldum, atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya, siz nasıl katlanıyorsunuz