Tesettursuz birinin namaz kılması
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Tesettursuz birinin namaz kılması
-
02-10-2022, 23:28:26Merhaba arkadaşlar ben 1,5 ay once namaza başladım.Eskiden de dua eder,oruc tutardım ancak 5 vakit namaz kılmıyordum,namaza başladığımdan beri tabiri caizse psikolojim coktu.Cok hassas davranmaya başladım ise gitmeyip eve kapanmak istiyorum dışarı bile cıkmak istemiyorum markete bile gittiğimde gunaha girdiğimi duşunuyor durduk yere ağlama krizlerine giriyorum,cevremdekiler surekli gecmişimi hatırlatıp duruyorlar ben ki cicili bicili giyinip makyaj yapar konserlere giderdim,tatil beldelerine gider bikini mayo giyerdim insanlar burdan vurmaya calışıyor bir yandan da onlara hak verip bunları duşundukce cok ağlıyorum.Tesetturlu değilim aslında kapanmak istiyorum ama bir yandan da cesaretim yok yapamam acılırım gibime geliyor,acık olan insanlar ibadet etmezmiş gibi bir on yargı var veya tum kapalılar cok dindarmiş gibi,kapanmadan ibadetlerimin kabul olmayacagini duşunuyor kendi kendimi bitiriyorum,sosyal hayatım nerdeyse bitti,tv bile izlemez oldum,surekli internette dini şeyler araştırıp kendi kendimi uzuyorum,bu psikolojiden nasıl cıkarım,benzer şeyler yaşayan var mı ?