Merhaba kk,
Bu nişanlımla dışarıdaydık. Onu gorduğumde cok mutlu oluyorum, normalde yanında cıvıl cıvıl olurum. Bugun durduk yere suratım asıktı. Nişanlım yanımda gayet neşeliydi. Bu durumdan hic bahsetmedi.

Cafede otururken garson kıza iki cay alalım dedim. Nişanlımla gulerek ne oyle dovecek gibi soyledin dedi guldu. Bana gore cok normal. Bu tarzda bir olay daha olmuştu dovecek gibi siparis verdin vs.

Daha sonra avm ye gittik buzdolabi icin... Satici bey bilgisayardan baktı. Daha once de buradan alışveriş yapmışsınız camaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre falan... Ben de evet onlar peşindi dedim. Daha sonra nişanlım adama peşin diye niye soyluyorsun dedi. Ben de kotu bir şey mi dedim, dedim. O da adam sana peşin mi diye sormadı ki dedi. Ne bileyim ben de aldığımız urunleri soyleyince sıralayınca oyle soyledim. Konuyu uzatmadan kapattı ama benim hepten moralim bozuldu. Her soylediğim şeye niye bu kadar takıyor diye...

Nişanlım konuyu uzatmadı tamam bakalım deyip konuyu kapattı. Bana sıcak da davrandı. Ama neden boyle diyor anlamadım. Insanlara karşı kotu davranan biri değilim. Ben mi cok alıngan olmuşum? Bugun biraz modum duşuktu nişanlım da beni yanlış anlamış olabilir mi?

Not: sınavlarım yaklaştı biraz da ondan gerginim. Evlilik hazirliklari ustune eklendi o yuzden gerginlimin nedeni...