Arkadaslar resmiyete bakarsak 10 yila yaklasti evliligim bir de cocugum var.ama gelin gorunki cok yalnizim.kuzumla beraberiz devamli.esimin tuhaf bi kisiligi var.onu cozmekte cok gec kaldim.cok kavgalar ettik bu zamana kadar.son bes yildir etmiyoruz ama zaten paylastigumiz bir sey de kalmadi.cozum yolu ayrilmak biliyorum ama esim tuhaf bi insan.bana aci cektirmek adina yavrumu uzer diye korkuyorum.dusmanini yakin tut demisler ya o hesap benimki. Gelelim esime.evinden isine gider gelir.dunyasina kimseyi almak istemez.beni aldigina da bin pisman. Kizdiginda nefret fiskirir icinden. Sanki en kotu insanla evlenmis gibi.lanet okur evlilige . Esimin icinde asiri nefret kin ofke var insanlara hayata birazda ailesine karsi.ama ailesi esimi kendi istegine birakip kendi aralarinda mutlular.ben evlenince esimi zorladigim icin zamanla esim nefret etti.yani tek sebep bu degildir ama eskiden yalniZ gezelim diyen insan cocukla.birlikte iyice kabuguna cekildi. Bizle gelmez bir yere.yemege alisverise gitsek hemen kalkma pesinde.ufler pofler. Mutlu olmaya calismaz. Yillardir evi terk etmemi bekledi.ben sen git memnun degilsen dedim guya sabr gosterdim.ama her sey daha kotuye gitti.onun icin hic degerim yok sanki.ya insan cocugunun annesi diye sevmeye mutlu olmaya calismaz mi.her seyin en olumsuzunu gorup mutsuz olmak niye. Iyi oldugu zamanlar sohbet eder ama karsilik beklemeyeceksin onu zorlamayacaksin yoksa hemen yine basa sarar. Cok yoruldum evlilik degil benimki azap cekiyo ruhum.yalnizim.nasil kurtulacagim bilmiyorum.