Merhaba sevgili hanımlar. Bayramda kv lerdeydik. Kaynım ve eltimde oradaydı. Benim 11 aylık bir oğlum var onların 20 aylık bir kızları. Benim oğlum doğumda 5 dakikadan fazla solunumsuz kaldı ve 1 ay hastanede yattı. Hayatımın en uzucu gunleriydi. Ama şukurler olsun ki defalarca kontrole gittik, her seferinde doktorlar "Canavar gibi bu" dediler. Gercektende cok cabuk oğrenen, hareketli ve akıllı bir cocuk. Kaynımın kızı iste gelişim olarak bizim bebekten daha geride gibi, yani hicbir kelimeyi soylemiyor, yurume belirtisi gostermiyor, saklanan birşeyi aramıyor falan. Eşim duymuş, kaynım eltime Kızıyormuş odada, nasıl olurda bizimkinden daha onde olur onların cocuk, bu senin sucun, gibisinden. Gelen misafirler falan da hep buna benzer yorumlar yapınca kaynım sofrada bana şoyle birşey dedi "Şimdi size normal gelebilir oğlunuz ama benim bir arkadaşımın oğlumda sizinki gibi doğumda solunumsuz kalmıştı, 10 yaşında oldu"
Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu arkadaşlar. Ben zaten o konuyu kafama cok takıyorum, bunu duyunca kalbimde bir delik acıldı sanki. Oğlumla oyle ilgiliyim ki, surekli oyunlar oynarız, eğitici aktiviteler yaparız, herşeyi anlatmaya uğraşırım falan. Onlar sadece video izletiyor bebeğe. Videodan ne oğrenebilir 20 aylık bebek?
Sinir oldum...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sinir oldum...