Merhabalar hatunlar,

Dunden beri beynimi kemiren bir duşuncecik var. Bugun de onu destekleyen tarzda bir olay vuku bulunca bir size danışayım dedim.

1 ay once apartmanımızda yeni bir apartman gorevlisi calışmaya başladı.

Adamı ciddi anlamda gozum hic tutmadı.

Islık cala cala iş yapıyor, apartman icini temizlerken bile. Kitap okurken, ders calışırken vs. rahatsız oluyorum. Gerci rahatsız olmasam dahi, sonucta burası adamın iş yeri. Islık calarak calışması ne derece doğru? Lakayıt bir hava katıyor. Annem uyardı, calışırken ıslık calıyormuşsunuz calmayın lutfen tarzında, o da ben calmıyorum gibi gibi bir şey demiş.
Arada turku de cığırdığı oluyor da neyse oralara hic girmiyorum.

Normalde bu adam cop topladığı zaman kapıların zillerine basmaz. Cop varsa alır yoksa transit gecip gider.
Gecenlerde aidat vermek icin zile bastı. Ben de evde kot şortla oturuyordum. Actım kapıyı, aldım makbuzu.

Dun de yine cop toplamaya geldi. Hic bir dairenin zilini calmadı. Geldi bizimkini caldı sadece. Ben de acmadım kapıyı. Ama bir kıllanmadım değil, hayırdır yani, ne ayak?

Bugun akşam yine kapıyı caldı. Evde 2 tane arkadaşım vardı, onların varlığına guvenerek gittim actım. Uzerimde yine malum kot şortum vardı
Cop var mı diye sordu. Ama suratında hoşuma gitmeyen bir sırıtış vardı. Yani gerci hoşuma gitmeyen diye tanımlamam bile sacma. Daha onceki apartman gorevlilerimiz copunuz var mı diye sorarken gulucuk dağıtmıyorlardı.

Gereksiz buldum, rahatsız oldum.

Bir size de fikir danışmak istedim. Ben mi biraz art niyetli duşunuyorum, yoksa sizde mi benim gibi duşunurdunuz?