Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Biriyle tanıştım işinde gucunde duzgun bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya calışırken ince guzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu acıkcası hoşuma gidiyor..
Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende boyle hani buyuk bi kalp carpıntısı olmadı ama hani olumsuzda duşunmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gorduğunde hissetmeli mi ?
...........
Bi gelişme oldu tekrar sormak istedim arkadaşlar..bi sure konuştuk devam ediyodukki bir anda bitti anlamadığım bir şekilde..
Son goruşmede bir sonraki goruşme icin plan yapmaya calışıp şunları şunları yapalım da şoyle boyle diyodu aksi bir şey asla hissetmedim olumsuz olduğunu filan cunku sozleri oyle değildi.. ben anlam veremiyorum bir suru olumlu guzel cumle kullanıp hoş sohbet edip bir iki gunde ne değişiyor ?
Bu arkadaşın 2 gun hic sesi cıkmadı bende bozuldum tabi olumsuz olduğunu hissettim bitsin madem hoşcakal dedim..o da fazla zorlamadan madem oyle diyorsun tamam hakkını helal et dedi ve bitti..
Garip değil mi neden kurulan guzel cumleler anında unutulur neden bu dengesizlik ?
Zamanla mı sevilir ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Zamanla mı sevilir ?