Herkese merhaba,

Bugun duşuk maliyetli hava taşımacılığı yapan ozel bir havayolu firmasından mulakatımın olumlu gectiği haberini aldım ve yarın beni bilgilendirme toplantısına cağırıyorlar.

Ancak yarın aynı zamanda Dubai merkezli maaşı dolgun bir havayolu firmasının "open day" kapsamında mulakatına da gitmeyi duşunuyordum. Acıkcası duşuk butceli havayolunun mulakatından bu kadar hızlı cevap alacağımı bilmiyordum. Şimdi ise kafam karıştı yarın hangisine gideyim. Open day icin sabahtan orada olmam gerekiyor ne zaman biter bilemiyorum 15000 tl maaş verecekmiş buyuk ihtimalle cok kalabalık olacak.

Daha once kendi alanımda yaptığım 2 3 uyduruk ve başarısız staj dışında herhangi bir iş deneyimim yok. Kabin memurluğu desen onda hic tecrubem yok. Uniden mezun olduğum alanda bir daha calışmak istemiyorum.

Ben bu kadar tecrubesizken yarın o buyuk şirketin open day ine tabiki tecrubeli cok dişli rakiplerim gelecek.Onların arasından sıyrılabilme ihtimalim ne kadar olabilir ki?

Ayrıca Ocak 2018 te mezun oldum ve şu ana kadar kayda değer bir iş yapmadım 2 aylık sevmediğim bir staj dışında.

Eğer o buyuk fırmaya giremezsem de ortada kalmış gibi olacağım. Ancak kucuk firmada ise cok bir maaş da almayacağım burası kesin.

Turkiye'nin işsizlik durumunu zaten biliyoruz.

Ve ben şu an yaşadığım hayattan cok sıkıldım artık hayatımda bir hareket olsun insan icine gireyim istiyorum.

Duşuk maliyetli havayolunun toplantısı yarın 12.30 da ve obur Dubaili şirketin mulakat gunu saat 09.00 da başlıyor.

Kafam cok karışık napayım ben şimdi? Bir fikir verirseniz cok sevinirim. Teşekkurler.