Arkadaslar 29 yasindayim 4 yildr evliyim. Kayinpeder zamaninda bana cok agir laflar etti..size kisaca anlatayim suan cok iyi davraniyor seviyor ama ben arada hatırladıkca kendi kendime nasil affettin diyorum kiziyorum kendime. Esimle nisanliyken ogluma uzun boylu kapali bir kiz alacaktim dedi. Sonra akrabalrinzda baban annen haric hicbiri insan degil dedi.amcan nasil bir insan hic ziyaretine gelmemis dedi. Evlendgimizden 2 ay sonra bayramdi bayramda size gelecegiz 1 haftaligina dedi.bende baba biz onceden plan kurmustuk benim ailemde bizi bekliyor biz once size gelmeyi dusunuyorduk sonrada bizimkilere gidecektik malum ilk bayram ailem bekliyor dedim.olmadi siz yine gelin biz bayram donusu bizimkilere gideriz dedim diye teli yuzume kapatti .ertesi gun esimi arayip bu salagi nerden buldun bu cahil kızı basimiza sardin vs diye tonlarca hakaret etmis. 3 ay konusmadi benlede o bayram esimle bizimkilere gttik esimlede kustu. Daha sonra okudugum bolume laf etti sizin bolumden birsey olmaz bosuna bekleme atamada olmaz dedi. Dunurlerim iyi ama cok fakirler demis millete bu da var .birde kardesim uni mezunu ise girmişti. Bende sorunca ise grdi dedim temizlik isi mi dedi.bunun gibi konular . Hicbir zman terbiyemi saygimi bozmadim. Kirici konusmadim.uzun zmandr bir lafi sozu yok ama ben bunlari duşunup canimi sikiyorum siz olsaniz nasil davranirdiniz?