BU BİSİKLETLE KIZIM COK KEYİFLİ ZAMANLAR GECİRDİ. URUN DUNYA CAPINDA 11 ODUL ALMIŞ,SAĞLIKLI MALZEMEDEN URETİLMİŞ,1.KALİTE BİR BİSİKLETTİR. COCUĞUNUZ 10AYLIKTAN İTİBAREN GUVENLE KULLANABİLİR,YAN KORUMA BARLARI VE EMNİYET KEMERİ SAYESİNDE SAĞA SOLA DUŞMEZ. BİR BEBEK ARABASI RAHATLIĞINDA KULLANABİLECEĞİNİZ BİR URUN..
KIZIMA ARTIK BUYUK BİSİKLET ALDIĞIMIZ İCİN, COK SEVDİĞİ SMART TRİKE BİSİKLETİNİ SATIŞA CIKARTIYORUM.
TERTEMİZ, BUTUN PARCALARI TAM, HİCBİR PROBLEMİ YOK, SAPASAĞLAM, ZATEN BEN PROBLEMLİ, BOZUK VEYA KIRIK BİR SMART TRİKE HİC GORMEDİM, COK SAĞLAM, NE OLURSA OLSUN HİCBİR PROBLEM CIKARTMIYOR, DUNYA CAPINDA ALMIŞ OLDUĞU ODULLERDEN DE BELLİ ZATEN.
BİSİKLETİMİZİN EKSTRA KORNASI OLUP, TEK KUSURU, FOTOĞRAFTA DA GORECEĞİNİZ GİBİ, KATLAMADAN KAYNAKLI, GUNEŞ TENTESİNİN SOLUNDAKİ İCERİ GİRİKLİK, ONUN DIŞINDA TAMAMEN KUSURSUZ..
KOCAELİ İCİ İCİN ELDEN TESLİM, DİĞER İLLER İCİN, KARGO ALICIYA AİL OLMAK KOŞULUYLA HER İLE GONDERİM YAPILIR.
UNUTMAYIN, COCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HERŞEYE DEĞER...
Urunun Ozellikleri:
10. Aydan itibaren: Yuksek sırt desteği ve guvenlik barı, emniyet kemeri ve guneşli havlarda UV ışınlarını engelleyen tentesi bulunmaktadır.
Cıkarılabilir itme kolu ile bisikleti ebeveyn yonetebilir.
10 / 24 Ay arası: Bebeğiniz henuz bisiklet kullanamadığından bisikleti siz ebeveyn itme kolu ile yonlendirebilirsiniz.
Bisikletin yan bolumlerinde bulunan ayakları aktif hale getirebilirsiniz, Ayrıca tekerleklerde bulunan mekanizmayı kendinize doğru cektiğinizde guvenli pedal sistemi de devreye girer ve bebeğinizin ayakları pedala asla sıkışmaz.
15. Aydan itibaren: Guvenlik barı ve sırt desteği cıkarılabilir, cocuğunuz pedal cevirmesini oğrenene kadar sokulebilir ebeveyn itme kolu ile destek verebilirsiniz.
24. Aydan itibaren: Artık ebeveyn itme kolunu cıkarıp cocuğunuzun bisikleti kendi başına surmesine izin verebilirsiniz. Bu ona ozguven aşılayacaktır. Ayak basamaklarını bu donemden itibaren ihtiyacınız kalmayacağından, ayak basamakları teleskopik katlanarak bisikletin ana govdesine gecirebilirsiniz.
Teknik ozellikler:
Full metal konstruksiyon
Paslanmaz ve dayanıklı metal alaşım
Sesi onleyen kaucuk lastikler
Kaydırmaz pedallar ve katlanabilen ek ayaklık
Maksimum 15 kg. taşıma kapasitesi
5 kademe itme kolu yukseklik ayarı
Ergonomik terletmeyen ebeveynin itme kolu
İstendiğinde cıkartılabilir alışverişinizde ve cocuğunuza malzemelerini koyabileceğiniz geniş arka bagaj
Geniş arka mil ve kalın tekerlekler sayesinde devrilme riski minimuma indirilebilir.
Piyasa fiyatı 300-270 arası değişmektedir
Ben 120 ye satışa cıkarttım, ilgilenenler bana [email protected] dan ulaşabilirler..