Merhabalar, biraz sıkıntılı bir donemden geciyorum. Fikir almak istiyorum sizlerden. Soz konusu mevzu evliliğim. Hic ama hic mutlu değilim değiliz. 3 yıllık evliyiz 1 evladımız var. Az once boşanmayi konuştuk madem istemiyorsun madem benim kotu olduğumu duşunuyorsun neden bu evliliği devam ettiriyorsun diye sordum. Cevap olarak cocuğum icin! dedi. Babasız mi buyusun dedi. Niye sen oldun mu bosaninca baba olmuyor musun dedim. Cocuk sendeyken nasıl babalık yapacağım bu cocuğun babaya ihtiyacı var dedi. İnanın cok şaşırdım. Bu cocuğun anası da babası var bosansakta boşanmasakta. Asıl ihtiyacı olan huzurlu bir aile ortamı dedim ama gerisi aynı laflarla devam etti. 100 kişiye sorsak bu adamdan iyi baba olur derlermiş ama benden iyi anne olur demezlermis. Cocuğa yeni baba mı bulacakmisim? Madem huzurlu aileye ihtiyacı var ben yeni anne bulayım ona gibi beyin yakan şeyler soyledi. Sen bana karşılık yapmıyorsun huzur vermiyorsun saygı duymuyorsun bende sana kocaljk yapmıyorum dedi. İstediğin gun gidelim bosanalim ya duzelir duzgunce evliliği devam ettirirsin ya da duzelmezsin mutsuzluktan geberirsin dedi. Cevap bile vermedim. Duşunuyorum duşunuyorum. Bu kadar hak edecek ne yaptım? Namussuzluk yapmadım, sabah akşam işime gidip yorgun argın evime gelip cocuğumla ilgilendim. Evet huysuzluklarim var evet benimde sınırları zorladığım yerler var ama anneliğime laf edecek kadar ne yaptım.

Cok mutsuzum arkadaşlar cok. Ortada elle tutulur bir sebep yok ama evliliğim berbat duyduğum sozler ic acıtıcı. Hatalarımı mi goremiyorum yoksa bana gercekten haksızlık mı ediliyor karar veremiyorum...