Eşimi kıskandıkca şımarması !!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimi kıskandıkca şımarması !!
-
02-10-2022, 23:19:577 aylık bi bebeğim dunyaya geldi kuvezde şu an zor bi surecten geciyoruz . Hergun hastaneye gidiyorum bebeğimi gormeye erken Doğum yapmama eşim sebep oldu olumden dondum diyebilirim . Hep ufak şeyler icin tartışması Benimle hamileliğimi zehir etmesi gozumun icine baka baka kızlara bakması . Neden baktın dediğimde arabanın icinde bi yerleri yumruklaması . Evde zaten kapı kırmışlığı var .doğumumda annem geldi onun yanında da tartıştı Benimle. Bugune kdr mutsuzluğumu aileme yansıtmamıştım ama anneme anlattım herşeyi cunku onlar eşimi efendi duzgun biri biliyorlar . Gozumun icine baka baka kızlara bakması neden baktın deyince durumsal farkındalığımın yuksek demesi . İli gereği etrafına dikkatli imiş. Alışkanlıkmış ! Neden baktın deyince yeminler etmesi . Zaten lohusalık gibi hassas surecten gecerken bi de bu adamın tavırları ile uğraşmak. Kendim ettim kendim buldum diyorum . Olme riskim vardı şukur kurtuldum 20 gun hastanelerde yattım. Yani diyeceğim o ki bi adam asla değişmiyor benim ki beyhude caba...